2011. július 29., péntek

●●●preview ●●● előzetes ●●●preview ●●●

Hamarosan láthatjátok a legújabb fotósorozatomat,melyet nemrég készítettem ezen a bizarr helyszínen, ami már régóta megihletett. Bár most egy kicsit hűvösebb az idő, én mégis egy nyári outfittel készültem.

Íme itt egy kis ízelítő a fotók hangulatáról.



Fotó:
Chaby

2011. július 19., kedd

Farkas báránybőrben

Amikor megláttam a Dolce & Gabbana 2011 őszi/téli kollekciójában a bő gatyókat rögtön késztetést éreztem arra, hogy beszerezzek egy hasonlót én is. Nem volt egyszerű, de végül sikerült rábukkannom egy vintage chino-ra.

Biztos láttátok már ezeket a kampányfotókat, de mivel ez most a kedvenc férfi kollekcióm, így muszáj beszámolnom róla. Próbálom finoman adagolni a téli szetteket nehogy a nagy kánikulában hőgutát kapjunk.:) Íme itt egy kis ízelítő, hogy mi várható a hűvös napokon.
Imádom azt a gondolatsort, mely a nőies férfi és a férfias nő allegóriáját eleveníti fel. Ez a kollekció abszolút a nemek lázadásáról, kavarodásáról és játékosságáról szól.
A női ruhák közül 1-2 darab simán megállná a helyét a férfi vonalban is, nem csoda hiszen szándékosan töltötték fel a női viseleteket maszkulin energiával illetve a férfiruhákat feminin vonásokkal. Imádom a vastag, fekete keretes szemüveget, hózentrógerrel és bő szárú nadrággal. Abszolút kedvenceim a férfiruhák közül bő nadrágok lefelé szűkülő nadrágszárral.
Természetesen megjelennek a szűk, karcsúsított kabátok, szőrmék, csíkok és a luxust bemutató csillogó, strasszos, színes blézerek is, mindezt férfiaknak. A styling a 60-as, 70-es és a 80-as évek hangulatát idézi, mely nálam most tuti befutó.

Nektek, hogy tetszenek a ruhák?











2011. július 18., hétfő

●NYEREMÉNYJÁTÉK●NYEREMÉNYJÁTÉK●


NYEREMÉNYJÁTÉK


Vegyél részt a SmizeDivat blog és Végh Sarolta ékszertervező közös játékán. A nyeremény egy, a tervező által készített marhabőr karkötő, melyet a játékban résztvevők között sorsolunk ki.
    Végh Sarolta a MOME-n végzett ékszertervező, bár a hagyományos ötvös alapanyagok helyett főképp bőrrel dolgozik, melyet fémmel, nemesfémmel kombinál. Munkáit sok esetben csomózással, hurkolással alakítja ki. Hagyományos bőralakítási technikákat felhasználva, majd újragondolva tervezi tárgyait. Ékszerei rendkívül karakteres és egyedi kiegészítők.




Hogy részt vehess a játékban, nem kell mást tenned, mint :
(A Linkre kattintva tudod elérni)


Oszd meg ezt a bejegyzést a Facebookon

Lájkold’ a Smizedivat blogot a Facebook oldalon: http://www.facebook.com/pages/Smizedivat/157669577606961

Légy követője a Smizedivat blognak  ( www.smizedivat.blogspot.com )
       (A blog jobb oldalán a Rendszeres olvasók cím alatt tudod megtenni)

’Lájkold’ Végh Sarolta oldalát a Facebook oldalon (http://www.facebook.com/pages/Sarolt/174539715925392?ref=ts&sk=wall#%21/pages/Sarolt/174539715925392

Látogass el Végh Sarolta honlapjára (www.sarolt.eu/hu)




A játék július 11-től július 24-ig tart. 
A nyertes nevét a játékot követő héten 
olvashatjátok facebookon illetve a blogon.

A tervező ékszerei megtekinthetőek még az Ourstyle Botique honlapján is.


A JÁTÉK NYERTESE: Zömbik Mónika

2011. július 16., szombat

Kulisszák mögött: "bjd" babákat fotózott SP

A Marie Claire magazin stábja Éder Krisztiánt, SP-t kérte fel, hogy fotózzon egy nagyon izgalmas anyagot az augusztusi lapszámba.
A riport a bjd-kről, vagyis a gömbízületű babákról, és persze magyar gyűjtőikről szól. Az egész napos fotózás az Opera monumentális díszletfestő műtermében zajlott... A fotóknak köszönhetően egy különleges, képzeletbeli birodalomba nyerhetünk bebocsátást, a bjd babák világába. Gyűjtői felnőtt nő, akik akár évekig is várnak, hogy az értékes babákat megvehessék. Kedvenceiket dédelgetik, öltöztetik, sőt utazásokra is elviszik.
SP ezúttal inkább Éder Krisztián volt, aki fotósként dolgozott a magazinnal együtt. Jelenleg is a MOME hallgatója: „Annie Leibovitz, Erwin Olaf és David Lachapelle azok, akiknek a képei a legközelebb állnak hozzám. Francis Lawrence fotói szintén rendkívül inspirálóak. Az esztétika és a kifinomultság a két legfontosabb, amit a fotográfiával kapcsolatban szeretek megemlíteni.” Még azt is elárulta nekünk, ha nagy lesz, szeretne a Vogue-nak és a Vanity Fairnek is dolgozni.





























Werkvideó:

2011. július 12., kedd

Szakértőként a "Legyen a divat mindenkié!" cikkben

Egyik este mikor hazaértem egy levél várt a gmailes postaládámban a Nők Lapja Évszakok magazintól.
Megkértek, hogy szakértőként mondjam el véleményemet a street fashion blogokról és, hogy ezek miként befolyásolják a mai fiatalok öltözködését. Ezt a felkérést igazán nagy megtiszteltetésnek vettem, emellett végtelenül örültem neki.

Olvassátok el ti is, nagyon jó kis összefoglalás. Hála egyre több cikk jelenik meg a street fashion és a velük foglalkozó blogokról, melyet személy szerint kimondottan díjazok. :)








2011. július 10., vasárnap

◄ O U T F I T 2 0 1 1 . 0 7. 0 4 . From the word go



kockás ing: Zara
nyaklánc: H&M
gyűrű: Asos.com
gumírozott aljú chino: Topman
táska: Zara
bőrsaru: Zara







2011. július 4., hétfő

ᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥᴥ




Fotó:
C.H.A.B.Y


2011. július 1., péntek