2011. október 31., hétfő

GLAMOUR Gardróbfrissítés November 19-én!



Egy fantasztikus kezdeményezés a Glamour magazin által. Ha roskadásig telt a szekrényed megunt ruháiddal, akkor most itt az idő és szabadulj meg tőlük. A másoknak talán még vonzó darabokat, kiegészítőket válogasd ki és hozd el az Aréna plázába és szerezz be jelképes összegért számodra izgalmas darabokat! A glamúros ruhacserebere november 19-én, szombaton lesz az Aréna Plázában, ahol egyetlen napra kinyitja kapuit a GLAMOUR Gardróbfrissítés üzlet. Az adományozott ruháidból befolyt összeggel a fiatal magyar divattervezőket támogatod, és egyúttal esélyes leszel az 500 ezer forint költőpénzre is. Ezen felül sok ismert ember, többekközt Srej Zsófi, Debreczeni Zita és Tóth Gabi is felajánlott dizájnerruhákat.

Hogyan vehetsz részt?
A novemberi magazin mellé csomagolt zsákot pakold jól tele a megunt ruháiddal, és október 19-e és november 13-a között minden nap 16 és 19 óra között leadhatod az Aréna Plázában lévő GLAMOUR Gardróbfrissítés popup üzletben, az 1. emeleten. Fontos, hogy kitöltsd a novemberi GLAMOUR 81. oldalán található nevezési lapot, mielőtt a zsákba teszed. Zárd le, jól és tűzd rá a nevezési lapodat, így add le az Aréna Plázában található GLAMOUR Gardróbfrissítés üzletben, hogy tudjuk, melyik a te zsákod.  De ha vidékén élsz, akkor add fel postán és küld el a Glamour szerkesztőségébe.

November 19-én, szombaton reggel 10 órától 18 óráig nyitva lesz a GLAMOUR Gardróbfrissítés popup üzlet, ahol jelképes összegért válogathatsz a GLAMOUR-lányok gardróbjából és adományoddal a fiatal magyar divattervezőket támogatod. Este 18 óra után pedig árverésre bocsájtunk pár divatos sztár által felajánlott darabot és végre kiderül, ki viszi haza az 500 ezer forint főnyereményt és a különdíjakat!

Én is elmegyek, hiszen mint utólag megtudtam a főszerkesztőtől lesznek pasi cuccok is.


























Maróy Krisztina a Glamour magazin főszerkesztője már leadta ruhacsomagját


További információ:



Forrás, képek: Glamour magazin

2011. október 28., péntek

◄ O U T F I T 2 0 1 1 . 1 0. 0 5. Autumn casual...

Felavattam az új szerzeményemet a khaki színű H&M parkat. Legutóbb a glamouronline- on írtam róla, mikor is összeválogattam 2011/ősz (trendelőrejelzés)  kulcsfontosságú ruhadarabjait, most pedig máris beszereztem egy kitűnő vétel alkalmával, leárazottan. Rögtön összekombináltam az Oxford cipőmmel, melynek szintén különleges története van.

H&M parka





parka: H&M
ing:VINTAGE
nyakkendő:H&M
nadrág:ZARA
öv: ALTEREGO
zokni:H&M
oxford cipő:VINTAGE




2011. október 27., csütörtök

Légy te 2011 SFB arca!


Szeretnél a Glamourban szerepelni, legütősebb szettedben?
Nincs más dolgod, mint feltölteni képet az SFB oldalra
és megnyerned fotóddal a szakmai zsűrit!
...
Akik:
Maróy Krisztina a Glamour főszerkesztője,
Pintér Judit a Glamour vezető divatszerkesztője,
Makó Szilveszter, divatfotográfus,
Csalár Bence, SFB szerkesztő
Csillik Andrea, SFB szerkesztő
Simonovics Ildikó, SFB projekt főkurátora

VAGY rávenni minél több embert, hogy Rád szavazzanak!
Nem like-ról, hanem az SFB oldalon való szavazásról van szó!
A legnépszerűbb modell, ugyanis bekerül az SFB 2011 arcai közé,
így ő automatikusan megnyeri a fotózást és a Glamour megjelenést!
Itt feltölthetsz fotót:

Tavaly nekem is sikerült és engem is beválasztottak SFB 2010 arcai közé.

Hajrá! Itt az őszi szünet fotózzatok!!!!!!!

Képek feltöltése: 2011. 11. 04. 24 óra
Szavazás lezárása: 2011. 11. 11. 11 óra!

Új fiatalos vonal a Marks & Spencer-nél

A marks & spencer célközönsége nemcsak a minőséget keresi, hanem értékeli a jól szabott, stílusos megoldásokat, ezért a brand megtartva a rá jellemző klasszikus elegancia jegyeit felfrissítette mindazt.

Aki kedveli a business casual stílust az biztos, hogy itt talál magának megfelelő darabot. Az őszi napokon nagyszerű választás egy tweed zakó - farmer kombináció, mely felidézi a 60-as éveket. Ehhez a szetthez egy nagykockás inget választottam, mely nemcsak fiatalos lendületet kölcsönöz az outfitnek, hanem kényelmes is. 
Már nemcsak a külföldi store-okban, hanem az itthoni üzletekben is lehet kapni cipőket, mind a női mind a férfi kollekciókban. Az idei szezon férficipői jellemzően bőrből készülnek, magas szárral és fűzővel rendelkeznek, de lehet akár kényelmes félcipő lekerekített orr-résszel. Cipőfanatikusként nagy gonddal válogattam közöttük,és végül egy fekete bőrcipőre esett a választásom, melynek csodás orrvarrása egy kis vintage hangulatot varázsolt az öltözetnek.













2011. október 24., hétfő

A Divatbloggerek egy közös fotózáson



Október 18-án a Wam Design Centerben jött létre az első bloggerfotózás a Fashion Guide szervezésében. A remek fotókat Mikloska Zoltán készítette, ráadásul minden blogger kedvenc tárgyával és a divatszakmából ismert vendégével pózolhatott a kamera előtt.
Az én vendégem Simonovics Ildi volt, aki nemcsak a Kiscelli múzeum divattörténésze, hanem a street fashion budapest honlap szülőanyja is.
A délután során még egy nagyon izgalmas bejelentésre is sor került. Eszerint a Fashion Guide és a Trend Guide együttműködésével a következő év áprilisában kiosztásra kerül az Év üzlete díja. A díjat a legjobb designer boltok kapják meg, melyet egy szakmai zsűri választ ki. A zsűri tagjai divatszakemberek, főszerkesztők, stylistok.

 

A Fashion Guide bloggerei minden kategóriában külön díjat adnak ki, mellyel egy időben saját rovat is indul a Fashion Guide-on, a Trend Guide-on illetve a hozzájuk csatlakozó Facebook oldalakon is. A próbavásárlásokról és az ott szerzett tapasztalatokról folyamatosan hírt adunk majd saját blogunkon.






2011. október 23., vasárnap

Dívány.hu fotósa lencsevégre kapott

A Marie Claire Fashion Days pénteki bemutatóján járt a dívány.hu is, ahol a legjobban öltözött vendégeket fotózták le. Nagyon jó érzés volt, hogy köztük lehettem én is.






2011. október 21., péntek

Szerb divat a magyar fővárosban

Idén Budapest ad otthont a szerb divat utazó kiállításának, a Fashion Travelnek.

Október 22-én, szombaton a divatpártolásáról méltán híres VAM Design Center ad otthont a VAM DC Art Factory által rendezett I. Budapest Fashion Travel divatbemutatónak, ahol Szerbia két legnépszerűbb divattervezője, Zvonko Markovic és Milena Radovic mutatkozik be a magyar közönségnek. A divatbemutatót a Symbol Budapestben megrendezett after-party követi.


A határokon átívelő kapcsolatokat ezúttal egy utazó kiállítás keretein belül fűzi szorosabbra a magyar és a szerb divatszakma. A Szerbia divatheteként funkcionáló, 8 éves múltra visszatekintő Fashion Selection rendezvény utazó kiállítását, a Fashion Travelt a VAM DC Art Factory hozza el hazánkba, ezzel nem titkolt céljuk a kommunikáció megindítása a szerb és magyar divatvilág képviselői között. Tóth Mónika és Sára Kata, a VAM DC Art Factory alapítói azt ígérik, a Budapest Fashion Travel csak az első ilyen jellegű kezdeményezés a magyar divat nemzetközivé válását elősegítő rendezvényeik sorában.

A csütörtöki és pénteki városnéző programokat 22-én, szombaton egy nagyszabású divatbemutató követi, ahol Szerbia két legnépszerűbb tervezője, a kissé extrém, szexis stílusáról ismert Zvonko Markovic és a fiatalos eleganciát képviselő Milena Radovic mutatkozik be a magyar divatszakmának és a sajtónak. Az eseményen a szerb média is képviselteti magát (Cosmopolitan, Joy, Hello, RTV Pink...), a díszvendégek pedig Dragan Dilas, Belgrád főpolgármestere, Dejan Sahovic, Szerbia budapesti nagykövete és Hassay Zsófia, Terézváros polgármestere lesznek.

Az est hivatalos after-partyjára a Symbol Budapest-ben kerül sor, ahol a zenét Michael Canitrot, francia DJ szolgáltatja. Canitrot úgy vonult be a köztudatba, mint a nemzetközi divatszakma első számú lemezlovasa, aki a Dior, a Cartier, a Versace vagy a Prada exkluzív partijain is pörgette már a lemezeket, de volt már a Cannes-i Filmfesztivál hivatalos partijának, a Red Carpet-nek is a házigazdája.


forrás:New Fashion Age Kft

STREET III.- Kézfétis

Egy jól megválasztott kiegészítő feldobhatja és el is ronthatja öltözékünket. A zűrzavar is lehet divatos, csak jól kell kombinálni. Pakolj magadra irdatlan mennyiségű gyűrűt, órát, karkötőt és máris hódolhatsz
a 'megalománia fashion' hóbortnak. Most összeválogattam, hogy mit hordanak a kézfetisiszta divatőrültek.

Íme néhány példa:
















Képek: Streetfsn

'Absolut Look by me' nyereményjáték!


Én is elkészítettem Absolut Look szettemet, te is tegyél így az Absolut Vodka oldalán, az Absolut Mode Edition részlegénél a Create Your Own Look fül alatt és nyerj egy Absolut Mode Edition kiegészítőt, melyet a hazai tervezők készítenek el.


Mit kell tenneted?

1.) A “connect with facebook” füllel add hozzá a neved.
2.) Készíts egy szettet:
http://www.absolut.com/en/Mode/Create-Your-Own-Look/
3.) Küldd el a szettet a jatek@stylewalker.hu címre. Ők feltöltik az Absolut Vodka Hungary oldalán található “Absolut Mode Edition – mashKULTURE Juicy – Look by me” mappába.
4.) Ezek után pedig nincs más dolgod, mint taggelni magad az általad készített szetten.



A legjobb szett elkészítőjét, akit a mashKULTURE Juicy zsűri választ ki, egyedi, magyar tervezők által kreált Absolut Mode Edition kiegészítőkkel díjazzuk.
Érdemes a like-okat is gyűjteni, mert a legnépszerűbb szett tulajdonosát is jutalmazzuk.


 Játék időtartama: 2011. 10. 17. – 2011. 10. 28.
Beküldési határidő: 2011. 10. 25

2011. október 19., szerda

Interjú velem a 'Miss Glamorous' blogon

Adrienn a 'Miss Glamorous' blog írója már több hazai bloggerrel készített interjút, most engem is meginterjúvolt:)





2011. október 18., kedd

Már az orosz Vogue-ban a Versace for H&M ruhák


A teljes sajtóanyag megjelenése előtt már az orosz Vogue lerántotta a leplet a Versace for H&M kollekcióról , illetve napról-napra folyamatosan látnak napvilágot a kampányfotók az interneten. A férfi ruhák egyes darabjairól készült backstage képekre is most bukkantam rá.
Nálunk is kaphatóak lesznek majd november 19-től a vörösmarty téri H&M-ben. Az árakra nagyon kíváncsi leszek, bár ha lehet hinni a megjelent plakátoknak akkor talán nem lesz annyira elérhetetlen, 1-2 darabot kivéve.

Ti is várjátok már?

További cikkek:











képek:nitrolicious

2011. október 17., hétfő

Náray Tamás - Collection D'époque Moderne - 2012





Ismét a Szépművészeti Múzeum Márványcsarnokában tartották Náray Tamás exkluzív divatbemutatóját, melyet másodjára volt szerencsém megnézni.
Az őszi-téli kollekció tele volt a 20-as, 30-as évek kifinomult eleganciájával. Nemcsak a ruhák szabásvonala, és az aprólékos kidolgozottság, hanem az anyagok is a luxust és a fényűzést jutatták eszembe, úgy mint tollak, szőrmék, rojtok, csipkék, flitterek.
Kedvencem a hosszú, csipke estélyi és az egyik fekete mini ruha asszimetrikus toll applikációval.
A bemutatót követően a backstage-party-n is részt vehettem pár bloggertársammal. Alkalmunk nyílt beszélgetni a tervezővel, aki nem titkolta, hogy Karl Lagerfeld a nagy kedvence és ő az egyetlen designer, aki mellé még a mai napig szívesen beállna gyakornoknak.
Ami nekem szokatlan volt,de abszolút elnyerte a tetszésemet az a zeneválasztás. Sokan elfelejtik, hogy 1-1 divatbemutató sikeréhez hozzájárulhat egy jól megválasztott dallam, ritmus. Mint utólag kiderült a 80-as évek is helyet kapott a show-n, hiszen a zenék többsége 15 évnél nem volt fiatalabb, mégis számomra olyan mainak és üdítőnek hatottak. Jól kiegészült a klasszikus elegancia egy csipetnyi rockos identitással.

Tamás,mégegyszer szertnék köszönetet mondani neked a remek estéért!










Outfit





zakó: ZARA
farmer ing: VINTAGE
csokornyakkendő: H&M
nadrág: ZARA
lakkbőr öv: ZARA
óra: LEVIS vintage
loafer: VINTAGE