2012. február 11., szombat

Valentin napi ajándékötletek

Nyakunkon a Valentin nap

Ez az a nap, amikor a szerelmesek őrült kutatásba kezdenek, hogy meglepjék egymást kisebb-nagyobb ajándékokkal.  A szokásos giccstárgyak elől fejvesztve meneküljünk, helyette inkább ajándékozzunk valami személyesebbet, amire párunk régóta vágyik. Összegyűjtöttem 10 apróságot, aminek én is rendkívül örülnék.



1, Swatch óra, érdekes mintával, óarany színben.
2, Vintage pulcsi macskával és szívekkel (American apparel)
A 80-as évek inspirálta design piros, kék és fehér színekben. A pulcsi karján lévő szívekkel és a mókás macska mintával izgalmas időutazás tehetünk a divat és a stílus mérőszalagján.
3, Givenchy Play for him
Nyomd meg a Play gombot és hagyd szárnyalni a képzeletet. Az amyris fa lágy, szelíd aromája előcsalogatja az elegáns de ugyanakkor ultrachic-es  ellentmondást nem tűrő férfi képét. Csipetnyi édeskés pacsuli a szantálfa illatanyagával beindítja az érzékeket.
4, Alsónemű
Most itt az idő hogy kidobja párod a bő, trottyos boxereket és helyette meglepd egy David Beckham for H&M alsóneművel
5,  ipad 2 Pantone védőhuzat
Egyéni testreszabás ha már unod az ipad egyszínűséget.
6, Yves rocher argán olajos termékek
Tökéletes választás ha egy kicsit is odafigyelünk párunk szépségére. A friss argán olaj biztosítja a megfelelő vízháztartást bőrünknek és  fokozza rugalmasságát. Gyulladáscsökkentő hatású, így egyaránt kiválóan alkalmazható túl zsíros (aknés, pattanásos) és a túl száraz (ekcémás, pikkelysömörös) bőrön. Emellett lassítja a bőr öregedését is.
7, Topman hátizsák
Ha már uncsi az oldaltáska, akkor mindenképp válassz hátizsákot. A „városi túrázás”-hoz igazán praktikus és nem utolsósorban a tavaszi/nyári szezon meghatározó kiegészítője.
8, Lush maszírozó testápoló
Egy kimerítő nap után remek program egy közös masszírozás. Illatgyertyák, halk zene és egy ellazító édes masszázs. Aki szereti a csokoládé, a mandula és a vanília illatát az mindenképpen próbálja ki ezt a szilárd testápolót.
9, BRITAIN BLUCHER- Zara
Egy pasi ruhatárából sem hiányozhat a casual bőrcipő. Ha nem találkoztál a gardróbban vele, akkor muszáj beszerezni minimum egy ilyen kötelező basic darabot.
10, Diana f+cmyk
Az 1960-as évek eleje óta kultikus legendaként élő, teljes egészében műanyagból készült Diana fényképezőgép mindig is álomszerű, ragyogó és lo-fi képeiről volt híres. Egy ilyen lomo-val igazán ötletes és lenyűgöző fotókat lehet készíteni, legyen szó nyaralásról vagy egy meghitt baráti összejövetelről.


képek: swatch.com, American apparel.com, parfumcenter.hu, h&m, lush.hu, asos, yvesrocher, topman, zara, rododendron.hu
montázs: saját készítés

4 megjegyzés:

  1. very intresting blog with nice pictures! :) I really like it :)

    VálaszTörlés
  2. Szuper jó összeállítás!!! Nekem mind jöhet...

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik az összeállításod. Imádom a retro kiegészítőket!

    VálaszTörlés
  4. szintén imádom:)hamarosan újabb remek kis összeállítást csinálok...:):):)
    köszi

    VálaszTörlés