2012. július 11., szerda

A divat éjszakája

Meghosszabbított nyitva tartás, személyre szóló stílustanácsadás, kiemel-kedő magyar tervezők és divatszemélyiségek ruhadarabjainak aukciója 1000 forintos induló licit-tel és az olasz filmgyár, a Cinecitta egykori sminkmesterének bemutatója. Ezekkel a programok-kal várja a Kiscelli Múzeum a divat szerelmeseit július 19-én csütörtökön 18 órától 21 óráig az egykori trinitárius kolostor hűs falai között.



A Kiscelli Múzeum a www.fashiondays.hu támogatásával a STREET FASHION MÚZEUM kiállí-tás keretében újabb programmal, egy Designer Aukcióval kedveskedik a divat szerelmeseinek. Biztosan sokan vágytak már egy-egy híresség, illetve designer egyedi összeállítására. Most min-denki lehetőséget kap arra, hogy elérhető áron megszerezzen egy-egy különleges darabot.A FashionDays.hu által felkínált Calvin Klein, Trussardi, Chloé, Ungaro és Wolford darabok, valamint a magyar divatszakma alábbi kiemelkedő tervezőinek és képviselőinek ruhái és kiegé-szítői kerülnek kalapács alá. Pl.: Abodi Dóra ,Anda Emília,Anh Tuan,Artista, Fazekas Valé-ria,Imogen ,Je Suis Belle,KEPP Showroom ,Konsánszky Dóra,Lakatos Márk,Use, Zoe Phobic….és még sokan mások.Az árverésből befolyó összeget a textilgyűjtemény gyarapítására fordítja a Múzeum:

Az est induló programjaként a STREET FASHION MÚZEUM kiállítás kurátorának exkluzív tárlatvezetésén vehetnek részt az érdeklődők, mely garantáltan felejthetetlen élményt nyújt azoknak, akik bővíteni szeretnék divattörténeti ismereteiket. Kisebb pihenőkkel egész este a hg.hu stylistjai (Torma Mária, Tilly Barbara, Gulácsy Vivien, Füster Anett) segítenek a látoga-tóknak abban, hogy megtalálják saját stílusukat, illetve abban hogy az még egyedibbé váljon. A hg.hu által biztosított villámtalálkák lehetőséget adnak mindenki számára a leginkább megfelelő fazonok és színek megtalálásában.Az est zárásaként egy igazi különlegességgel szolgálnak a szervezők a smink és a szépségápolás kedvelőinek. A Street Fashion Budapest már korábban is elhozta a nemzetközileg elismert divat-arcokat a magyar rajongók számára. A mostani est vendége Nicholas N. Jovanovic, sminkmester, Nicolas Make-up Academy (a Cinecitta Film Studio egykori sminkszakértője), aki számos nagy színésznő, így Monica Bellucci és Catherine Deneuve, szépségéről gondoskodott. A szerencsés lányok saját bőrükön tapasztalhatják meg, hogyan születnek a sztárok, ugyanis Nicholas a kö-zönség soraiból választja modelljeit és mutatja be a hírességek make-up trükkjeit.Sem a Street Fashion Múzeum kiállítás, sem a Designer Aukció nem jöhetett volna létre a www.FASHIONDAYS.hu online vásárlói klub támogatása nélkül, amely a legnépszerűbb divat-márkákat és feltörekvő designerek kollekcióit kínálja igen kedvező áron naponta megújuló akciói-ban, ezáltal napi beszerzési forrást jelent azoknak, akik öltözködésükben is meg szeretnék mu-tatni egyedi stílusukat.


forrás: fashiondays.hu

2 megjegyzés:

  1. de jó lenne elmenni. Imádok vásárolni, imádom a divatos rucikat. Ez a suzuki divat katalógus tök jó lett http://minu.me/-motorosruhak

    VálaszTörlés