2012. augusztus 30., csütörtök

◄ O U T F I T 2 0 1 2 . 0 8. 2 9. Mix

Lassan vége a nyárnak és vele együtt a jó időnek. Kihasználva az utolsó napokat felvettem a szandál-rövidujjú ing szettemet. Ez is egy jó példa arra hogyan tudunk színesbe öltözni anélkül, hogy úgy néznénk ki, mint egy papagáj. Én az élénk színű királykék nadrághoz egy fekete-fehér inget választottam, hogy tompítsam az összehatást. Mindezt ezüst kiegészítőkkel képzeltem el és így jött létre ez az urbán outfit. Külön köszönet a fotókért Gergely Eszternek.:)


Outfit:
mintás ing: DREAMWEAVER
ezüst nyaklánc:H&M
gyűrűk:VINTAGE,H&M,ASOS,TOPMAN,H&M
óra: VINTAGE CASIO
kék nadrág:H&M
táska: KLASSDSIGN
szandál:H&M


képek:ESZTERGERGELY

2012. augusztus 29., szerda

A Sandor Lakatos showroom mostantól elérhető az Andrássy úton


 Lakatos Sándor férfi ruha-készítő, fashion-designer, koncept alkotó, aki büszke professzionalitására és arra a több évtizedes szakmai hagyományra- és szemléletre amit felmenőitől örökölt.Tervezési módszerének alapja a tökéletes mesterségbeli tudás, amelynek birtokában a legkísérletezőbb ötleteit is biztos kézzel képes kivitelezni. Akár minisztereknek, jogászoknak, menedzsereknek készít hagyományos, letisztult, rocksztároknak,, nemzetközi sajtó- és szórakoztatóipari guruknak extravagánsabb öltönyt – finom eleganciába öltött egyedi, stílusa- és minőségi anyagválasztása azonnal felismerhetővé teszi a tervezőt.A Sandor Lakatos brand 2005-ös megszületése óta komoly sikereket könyvelhet el. A fiatal tervező megjárta már a sokszínű londoni showroomokat és számtalan new york-i fotózást.. Kreációiban fellelhetőek a futurisztikus fekete-fehér geometrikus formák, letisztult szabásvonalak és a lenyűgöző mintapárosítások, de a Lakatos Sandor brand elkötelezettjei mégis minden esetben ahhoz jutnak hozzá amit már az elmúlt években is megszokhattak: időtálló, extravaganciájánál fogva kortalan férfi divathoz.A márka mindenki előtt nyitva áll, aki részletgazdag, modern, de a tradicionális szabászati minőség iránt makacsul elkötelezett igényes férfi ruházatra vágyik.



 2012 /13 Kollekció   A luxusérzet nem elhanyagolható , hanem egyértelmű üzenet -

A legújabb kollekció híven tükrözi mindazt az elhivatottságot és kreativitást, melyet a tervező már évek óta kitűzött maga elé. A modern férfi gardróbjának nélkülözhetetlen alapdarabja az öltöny, mely idén sem kerülhette el a figyelmet.  A jól szabott zakók slim fit nadrággal fekete és fehér színekben is tökéletesen mutatnak és jól megférnek a bohém szinte már extrémnek számító darabok mellett. A tervezésnek eme tökéletes kontrasztja, melynek eredményeként viselőjének nem kell választania a konzervatív és az extravagáns stílus között. Mindez határtalan magabiztosságot és eltökéltséget hirdet.

A hiperelegáns szmokingokat olyan apró változtatással teszi egyedivé és emeli ki a szokványos hétköznapiságból, mint a felemás (fekete-fehér) hajtóka vagy a szigorú sziluett . A tervező brilliánsan ötvözi a bohém ruhadarabokat az elegáns dandy férfi ruhatárával. Különleges mintákból idén sem volt hiány, ugyanis olyan elbűvölő fantazmagóriákat keltett életre  mint a képregények világa vagy egy dzsungel stilizált képe. De találkozhatunk az utcai stílus jegyében a motoros dzsekivel is, melyen ismétlődő mintaként egy kabát leegyszerűsített kontúr rajza látható.

Végre a kollekció darabjait most már mindenki megtekintheti a showroomban, mely nem rég nyílt az Andrássy út 31-es szám alatt. 

A lenyűgöző kampányfotókért Dobos Tamás a felelős, aki egy fura misztikus világba kalauzol el minket. Ez a hátborzongató vadregényes táj és a szuggesztív modellek egyértelmű bizonyíték arra, hogy nem kell mindennek makulátlanul tisztának és szépnek lenni ahhoz, hogy a végeredmény tökéletes legyen.

Sandor Lakatos Menswear designer www.sandorlakatos.com
Showroom: Andrássy út  31. III.em.
+36304601117


Az egyik kedvenc darabom ez csikós képmásával ellátott zakó. 
A grafikát a tervező tetováló művész barátja készítette







Credits:

Photo:Tamas Dobos www.tamasdobos.com

Photo assistant:Matyas Gyuricza

Make up:Richard Fazekas & Dorka Keizer
Designer assistant:Zsanett Bakos
Styling:Sandor Lakatos,Milan Kelecsenyi
Model :Gabor- Wam Models,Csaba Mullner,Norbert Mihaldy
Special thanks: Gabor Marton


képek, szöveg: saját, sandorlakatos brand, 

2012. augusztus 22., szerda

◄ O U T F I T 2 0 1 2 . 0 8. 2 0. Séta a parton

Séta a tengerparton. 
Virágos paisley mintás ing saruval tökéletes erre az alkalomra.



outfit: 
ing:H&M
short:VINTAGE
saru:ZARA
szatyor: KataSzegedi

2012. augusztus 6., hétfő

◄ O U T F I T 2 0 1 2 . 0 6. 2 1. Chillin-with-mint


A street fashion kiállításon voltam egyik haverommal Gyurival.
Nagyon szeretem ezen a nyáron a friss menta árnyalatokat, úgyhogy beszereztem jó pár ruhadarabot ebből a színből.






fotók: Ormándi Viktor

2012. augusztus 3., péntek

Új márka született: KOMOD

Kedden hivatalos voltam a KOMOD divattervező csoport showroom megnyitójára, ahol megtekinthettem a nyári minikollekciójukat. A négy lány a belváros szívében alakította ki műhelyét, ahol rendkívül hangulatos belső enteriőrrel és megannyi kreativitással várja az odalátogatókat. Ha kíváncsiak vagytok ti is nyugodtan ugorjatok fel hozzájuk.

Négy fiatal divattervező, négy különböző stílus és személyiség –  Kovács Mónika, Lévai Zsófia, Németh Ninetta és Veszprémi Gabriella - akik egy képzeletbeli komód egységében alkotnak. A KOMOD 2012 tavaszán a Gombold újra divatbemutatón debütált a nagyközönség előtt, majd elnyerte a LanciaYpsilon „Be creative- not monotone” különdíját.
Az újonnan átalakított bemutatóterem megnyitására néhány hónappal később, 2012 júliusában került sor.  A belváros szívében található showroomban  a vásárlók testközelből követhetik a négy divattervező mindennapi munkáját. Az egykor szürke irodahelységet két tehetséges lakberendező  - Pásztor Ivett és Viszoki Csaba – varázsolt újjá egy vidám és frappánsan elegáns divatlakosztállyá.
A KOMOD minden egyes ruhadarabja a legjobb minőségű anyagból készül, mégis meglepő árakkal konkurál. Olyan nőknek szól, akik számára fontos hogy öltözködésük felszínre hozza belső értékeiket és egyéniségüket. A KOMOD stílus a mindennapos eleganciát képviseli, mindezt különlegesen játékos és letisztult módon.   


Debütáló kollekció
A 2012 júliusában debütált első nyári minikollekciónak egy különleges magyar népmese adta meg az ihletet: egy álruhába bújt kislány – Pirosmalac -  aki csak a szerelem megtalálása után nyeri el emberi alakját és lehet önmaga.
A kollekció minden darabjában megtalálható a titok, a rejtőzködés és alakíthatóság. Minden darab a belső értékek fontosságát és az egyéniségben rejlő lehetőségek kibontakozásának koncepcióját képviseli. A ruhák variálhátóak , mindenki saját ízlése szerint bolondíthatja meg a külsejét. A öltözékek letisztultak, a titok a részletekben rejlik, és a viselőjétől függően válik láthatóvá a világ számára is, akárcsak a népmesében.





Az őszi/téli kollekció pedig már készülőben.  A lányok csak sejtelmesen beszéltek róla, de az biztos, hogy kreativitásból, jól kombinálhatóságból és gyönyörű anyagokból nem lesz hiány.

KOMOD Showroom: Fontana Irodaház, 4.em., 
Váci utca 16/A (C&A üzlet felett)
fotó: komod lookbook, saját,

2012. augusztus 2., csütörtök