2013. február 28., csütörtök

NAPI GRIMASZ


2013. február 27., szerda

VSP meghívó Párizsba



Wow, Megérkezett az első meghívóm Párizsba a VSP (Very Special Pieces) 2013-as őszi/téli kollekciójának bemutatójára. Nagyon kecsegtető , ha valaki állja a repjegyet, akkor mehetünk :-D 
"....VSP would love to invite you to preview the video and AW13 collection as well as enjoy a drink with VSP's creative director Kadri Soygul...." 



2013. február 23., szombat

London Fashion Week I. bloggerszemmel



Elsőként volt szerencsém részt venni a Londoni Fashion Week-en, ezért is vártam olyan nagy lelkesedéssel. A new yorki, a párizsi és a londoni divathét mind olyan nagyszabású esemény amire az egész világ kíváncsi és amire sok sztár is ellátogat.

Két blogger barátnőmmel, Festyvel(festyinstyle) és Judittal(plussizelife) nem kevés szervezkedés és e-mail-váltás után sikerült több bemutatóra is meghívót kapnunk.  A fő divat show-k a gyönyörű Somerset House-ban zajlottak,de gyakorlatilag a macskaköves udvar és az egész környék egy nagy street fashion bemutató volt. Az 2013/14-es őszi-téli  kollekciók óránként váltották egymást,ahová kilométeres sorbanállás után lehetett csak bejutni. Olyan nagy tervezők kollekcióját lehetett megtekinteni a divathéten, mint például a Burberry, Tom Ford, Vivienne Westwood KTZ , Mary Katrantzou.

Élőben átélni egy ilyen show-t, mint a KTZ .... leírhatatlan élmény

Engem első pillanatban elvarázsolt a légkör, ahogy megérkeztem. Aki annyira szereti a divatot és a különleges karaktereket, mint én annak ez a hely maga a mennyország, ugyanis itt a divatőrültek egymás sarkát taposták.
Ami nekem elsőként feltűnt,hogy mások a szabályok,mint Budapesten. Ha eddig jólöltözöttnek hitted magad, az Londonban átlagosnak számít és ha itthon nagyon feltűnő voltál az ott egy uniqum, amit sokat értékelnek.
Általában színes, mintás darabokat hordok és azokat még szeretem egymással kombinálni is ,így amikor megjelentem az én amúgy feltűnőnek számító outfitemben,még észhez sem tértem,de máris a falhoz állítottak,és a vakuk csak úgy csattogtak. Kicsit úgy éreztem magam mintha „haza értem „ volna.



A divathéten gyakorlatilag nem lehet túlöltözni, hiszen minden második ember valamilyen extrémitással teszi egyedivé megjelenését.Volt itt minden,latex jelmezbe bújt felfújható parókás rajzfilmfigura, maskarás Zorro, high fashion lady ,cukormáz színű barokk kalózkapitány,de sztárokba is gyakran belebotlottunk,mint például Sophie Ellis Bextor énekesnőbe, Jade Mcsorley-be a Brit topmodell leszek-ből, Cara delevingne és Jourdan Dunn topmodellekbe, Scott Schuman, Facehunter és Tommy Ton street style fotósokba.
Az esemény után leírhatatlan élményekkel tértem haza, ugyanis Magyarországon soha nem éltem át ilyet és valószínűleg nem is fogok.

TOVÁBBI ÉRDEKES FOTÓKAT ITT TALÁLJÁTOK :)
és hamarosan jön a következő bejegyzés izgalmas fotókkal

Sophie Ellis Bextor ott sétálgatott mellettem, testőrök nélkül mint a 
hétköznapi emberek :)






2013. február 15., péntek

LONDON FASHION WEEK meghívók

Úristen, megérkezett az első két meghívó a LONDON FASHION WEEK-re...Wow, el sem hiszem, köztük az egyik legjobb tervező bemutatójára is kaptam meghívást; KOKONTOZAI !!!! Imádom a ruháit. Ismeritek ? Férfi és női kollekciót is készítenek.





2013. február 14., csütörtök

VALENTIN NAP 8 dalban


Boldog Valentin napot mindenkinek:) 
XOXO

Mai napra egy zenés összeállítással készültem. Elővettem a romantikus énemet és összegyűjtöttem a kedvenc számaimat. Vannak közöttük megrendítőek és kevésbé szívfacsaróak, de természetesen semmi giccs és cukormáz csupán tiszta érzelmek.












2013. február 10., vasárnap

Titkok, Pletykák, Tények- 5 divathír, amit tudnod kell mielőtt véget érne a hét




Hubert de Givenchy által alapított Givenchy divatcég újabb mérföldkőhöz érkezett. Már jó pár hete az a pletyka járta, hogy a kreatív igazgató, Riccardo Tisci elhagyja pozícióját. De nincs ok az aggodalomra, megnyugodhatunk ugyanis további 3 évre meghosszabbította szerződését, így még jó pár csodálatos kollekciót láthatunk majd.



Az inditex csoport szinte egyik legnépszerűbb márkája a ZARA újabb üzletet nyit Budapesten, mégpedig a WESTEND bevásárlóközpontban. 

Divatcsillagok a Warhol kiállításon
Február 11-én nyílik az a kiállítás ahol olyan nagy nevek lesznek láthatóak, mint Diane von Furstenberg, Calvin Klein, Carolina Herrera csakhogy néhány nevet említsek. Ők a 80-as évek ikonjai, akiket Warhol lencsevégre kapott. A művész karrierjét a 60-as évektől egészen a 80-as évekig mutatja be ez az elképesztő kiállítás. Szívesen megnézném.

Február 7-én kezdődött a világ egyik legnagyobb divateseménye a Mercedes Benz Fashion Week New York-ban. Ez az a divathét, mely egy helyre vonzza a divatszakma krémjét, így magazinszerkesztők, újságírók, stylistok, fotósok, divatbloggerek és megannyi divatőrült zarándokol el a 64. utcához.

A H&M legújabb márkája az & Other Stories most bepillantást enged tavasszal debütáló első kollekciójába. A kis videó a napokban került napvilágra, melyből kiderül túlnyomórészt high fashion darabokat fog árulni a márka. Természetesen ezek jóval drágábbak lesznek, mint testvére a népszerű fast fashion brand. Táskák, cipők, ékszerek, és egyéb kiegészítők is helyet kapnak majd az üzletek polcain. Azt már most borítékolni lehet, hogy a fashioniszták első számú célpontja lesz az & Other Stories.

2013. február 6., szerda

Hiroaki Kanai diplomamunkája


 Hiroaki Kanai egy japán tervező, aki Hollandiában tanulta a szakmát, magától a híres tervezőtől, Haider Ackermann-től. Diplomamunkáját egy csodás férfikollekció dicséri, amit az RCA-ban mutatott be. Szerintem nem most hallottunk róla utoljára.
A kis videóért külön pont jár:)))) 

Photography by Alexei Izmaylov / Burstapartmedia.Com
Fashion Stylist Tomas C. Toth
Makeup & Hair Artist Karrie Fitzmaurice
Model Adam @ M+P 






képek:http://burstapartmedia.com/