2013. március 30., szombat

SmizeDivat editorial I.



Egy különleges editoriallal készültem nektek. Négy héten keresztül minden héten egy csodás fotósorozattal várlak titeket. A téma az EXTRÉM SIKKEgy kicsit sokkoló, egy kicsit gótikus :) A gyönyörű fotókat Dézi készítette, a stylingot pedig én találtam ki. Az elképesztő nyakláncokat pedig egy tehetséges ékszertervező Végh Saci készítette, aki a SAROLT márka megálmodója. Mit szóltok hozzá?

photo: Dézi
styling: Chaby (SmizeDivat)
make up: Enikő Rimoczi
model:  Jesus Arakhnéi





OUTFIT- kalap, ing , nadrág :H&M / fekete rojtos nyaklánc: SAROLT / cipő: HUMANIC



2013. március 29., péntek

A hét legjobban öltözött pasijai között

A mai rossz idő és fogászati megpróbáltatások után esti meglepetésként olvastam a HeStyle blog bejegyzését, mely válogatás a hét legjobban öltözött pasijairól:-D köztük az én nevem is feltűnik, negyedik helyezettként:) Ezt a színes szettet szombaton az ELLE Fashion Show-on viseltem, nem is hittem volna, hogy befutó lehet:) De örülök, hogy sokatoknak tetszett. Köszönöm a HeStyle blognak a helyezést:) ♥




2013. március 25., hétfő

LONDON FASHION WEEK DAY 1 OUTFIT


Előző posztomban már beszámoltam a londoni divathéten szerzett élményeimről,(ITT elolvashatjátok) most pedig megmutatom mit is viseltem a divathét első napján. Aki követ egyéb közösségi oldalakon, így facebookon, instagrammon már láthatta az outfitemet illetve 2 külföldi divatoldalon is felbukkant azóta ez a szettem :) hála a street style fotósoknak. Ez iszonyú jó érzés, amikor egy ilyen nemzetközi visszajelzést kap az ember :)




Az első nap nagy hatással volt rám a KTZ és a PPQ bemutatója melyet nagyon vártam. Első divathetem, így minden rezdülésére próbáltam odafigyelni, de természetesen a nyüzsgő tömeg, a mérhetetlen sok impulzus leszívta az összes energiámat ,így a nap  végére  csak bedőltem az ágyba és aludtam. De azért nincs okom panaszra, mert már az első nap több hírességet láttam; Sophie ellis bextor teljes nyugalomban sétálgatott mellettünk, de a fotósok kedvence mégis Cara Delevingne szupermodell volt. Nagy zajra lettem figyelmes, amikor elsuhant mellettem és a street style fotósok ordítva utána rohantak.... :-D :) Nem is tudtam eldönteni, hogy én is szaladjak és fotózzam le vagy inkább tátott szájjal nézzem :-P Ez utóbbit választottam, de szerencsére egy másik bloggernek akivel voltam, sikerült lencsevégre kapnia:)))



Festy-vel is találkoztam a divathéten 



OUTFIT:
ing: VERSACE FOR H&M
égszínkék zakó: H&M
léggömb bross: RESERVED
szövetkabát:VINTAGE
óra: MICHAEL KORS
nadrág: H&M TREND
bőrcsizma: ZARA
kék cipővédő: H&M






Egyik olvasóm talált rám Instagramon és küldte el nekem. A Refinery29 divatoldalon pedig a négy legnagyobb divathétről (New York, London, Párizs, Milánó) válogatták össze a legstílusosabb férfi outfiteket és én is szerepelek a 40 legjobb között :) Még mindig alig hiszem el :-D Fantasztikus érzés!!!




2013. március 21., csütörtök

GLAMOUR Women of the Year 2013 élő közvetítés





MA ESTE GLAMOUR WOMEN OF THE YEAR DÍJÁTADÓ GÁLA. Élő közvetítés lesz 20:30-tól a http://www.glamouronline.hu/ oldalon!!! Twitteren is tudjátok követni az eseményt, #wotyhungary2013 és én is tudósítok a helyszínről minden fórumon elérhető leszek; facebookon, twitteren és instagramon :) Már alig várom! Hamarosan kiposztolom mibe megyek:)


2013. március 17., vasárnap

◄ O U T F I T 2 0 1 3. 03. 17. Parka with backpack


 Ez a szeszélyes időjárás megtréfálja néha az embert, ezért ma a színes-réteges outfitnél maradtam. Mostanában nagyon megkedveltem a méregzöld, burgundi színeket, így 1-2 új ruhadarabot is beszereztem kiegészítve a régieket. Parka-hátizsák párosítás nagyon praktikus mindamellett mostanában nagy trend is. Már lassan másfél éve megvettem ezt a táskát de még mindig jól bírja a strapát, a nagykabátot is egy szezonális leárazáskor kaparintottam meg . Úgy érzem, mindehhez a mintás zokni elmaradhatatlan kiegészítő :-P

OUTFIT
khakizöld parka: H&M
viaszolt kötött pulcsi: H&M TREND
burgundi színű nadrág: ZARA
mintás zokni: VINTAGE
velúr cipő:PULL & BEAR
hátizsák: SPRINGFIELD








2013. március 15., péntek

Glamour Bloggerreggeli 2013



Hétfőn ismét szerencsém volt részt venni a Glamour magazin Bloggerreggelijén, amit most másodjára szervezett a magazin. Ez egy nagyon izgalmas kezdeményezés a főszerkesztő, Krisztina részéről, hiszen nagy öröm ha a divatszakma kíváncsi a munkánkra. Itt ugyanis lehetőségünk volt leülni, kicsit beszélgetni és megismerni egymást.Mint maga az internet világa,a bloggerek száma is gyorsan változott az elmúlt két évben. Sokan lemorzsolódtak, de annál többen nyúltak a billentyűhöz hogy leírják a divattal kapcsolatos véleményüket. Szerencsére azért régi arcokkal, barátokkal is találkozhattam itt. 

A szerkesztőségben nagyon finom reggelivel vártak minket. Nagyon mókásnak és ötletesnek találtam a kifejezetten nekünk, netmániásoknak készült facebook-os, pinterest-es, instagramos, twitteres süteményeket.

Krisztina még egy kis kulisszatitkot is elárult a jövő héten megrendezésre kerülő Glamour Women of The Year gálával kapcsolatosan. Nekünk bloggereknek ez nagy ajándék, ugyanis ÉLŐ Twitter fallal készülnek a szervezők, amin keresztül élő közvetítésben tudósíthatunk az olvasóinknak , amellett hogy a Glamouronline-on ezzel egy időben nézhetik a díjátadót is. 

Úgyhogy srácok, folyamatosan posztolni fogom a nyertesek névsorát a gáláról, most már csak azt kell kitalálnom hogy mit vegyek fel :-P
Köszönöm mégegyszer a meghívást a Glamour magazinnak és találkozunk a Glamour WOY-on :)

Reggelihez öltözve, színesen sportosan :)


 Főszerkesztő és a bloggerek:)
Krisztina, Én, Bence, Judit

Instagramon élőben posztoltam képeket 
Kövessetek ott is, ha kíváncsiak vagytok mi zajlik velem és hol járok épp

2013. március 14., csütörtök

Magyar divatbloggerként a 40 legstílusosabb fashionisztái közé választottak


A divathetek 40 legstílusosabb fickói :)


Egyik divatblogger írt nekem ma reggel és gratulált hozzá, akkor még nem is sejtettem mihez :) Köszi Adrienn. 
OMG, elsőre ez a kifejezés hagyta el a számat, amikor viszont láttam magamat az egyik külföldi divatoldalon. A négy legnagyobb divathétről (New York, London, Párizs, Milánó) válogatták össze a legstílusosabb férfi outfiteket és én is szerepelek a 40 legjobb között :) Alig hiszem el :-D
Pesten biztos kinevettek volna, hogy ebben a szettben megyek ki az utcára de London Fashion Week-en mégis ez tűnt a legjobb választásnak és megérte:))) A divatszerkesztő csupán ennyit írt rólam ; "Print clashing, we found your master. "  
Ez egy divatbloggernek hatalmas elismerés !!!!

Lapozzátok végig a galériát ,szerintem nagyon jó outfiteket válogattak össze:




OUTFIT:
ing:VERSACE FOR H&M
zakó: H&M
kabát:VINTAGE
óra: MICHAEL KORS
nadrág: H&M TREND


2013. március 10., vasárnap

Új magyar cipőmárka a piacon; Hey-Mr!



„Hey-Mr! –The Genuine Footwear

Egy új, tehetséges magyar márka született, mégpedig a Hey-Mr!. A brand főképp cipőket készít, de kiegészítőként néhány ruha is megtalálható a márka neve alatt. Olyannyira ígéretes kreatív csapatról van szó, hogy a napokban a Blindinvestment  legtehetségesebb fiatal designer címet is elnyerték. Akik még nem ismerték volna azoknak egy kis ízelítőt mutatok a tavasz-nyári kollekciójukból.

A Hey-Mr! nem csak egy új divatmárka. A Hey-Mr! egy termék, egy szimbólum, amely egyesíti magában az egyéniséget, az önbizalmat és a művészetet. A Hey-Mr! egyedi jellegét a bőr speciális feldogozása adja, a varratok megbízható pontosságával, megalkuvást nem ismerő, feltűnő megjelenésével biztosít komfortot. A bőr többször festett és nyomtatott, az ezt követő finomhangolással érjük az egyedülálló vizuális hatást és egyedi mintát, amelytől minden egyes darab különlegessé válik. 
A Hey-Mr! cipők kiváló minőségű bőrből készülnek, kényelmesek, tökéletesen kombinált könnyű anyagaival megmutatják a játékos és kecses lelket.
De nem csak maga a kollekció létezik, már vannak fix üzleti partnerek és viszonteladók. A márkát két üzlet külföldön is forgalmazza Bécsben, a Tiberius férfi divatház és az S/GHT divatház, de a budapesti Wonderlabben is megtalálhatóak a termékek.


A Hey-Mr! márka tervezője Lukács László . 
A csapat tagjai: Dmytro Lutsak építész-tervező, Linnea Jannen divatfotós.

A Hey-Mr! együtt dolgozik több kisebb szombathelyi manufaktúrával, ezzel is a tradicionális szakmákat akarja támogatni, megőrizni, illetve új ötletek segítségével megtalálni számukra a helyet a 21. században. Célközönségük a 25-40 év közötti férfiak.
A Hey-Mr! minden alkalomra hordható, és tökéletes választás, ha valaki szeretné megmutatni egyéniségét, és azt, hogy mennyire merész és bátor, hogy kimutassa tudatos érdeklődését az igazi design élvezetéhez.





Ez a mintás nyári öltöny pedig az én személyes kedvencem :) 
Elképesztő Hey-Mr! must have darab



Glamour Bloggerreggeli

Hétfőn a Glamour magazin szerkesztőségében reggelizek:) Főszerkesztő Krisztina már egy kis ízelítőt is adott a Bloggerreggeliről. Az esemény tiszteletére stílusos szalvéták is lesznek:-) Nagyon kedves gesztus tőlük, hogy egy ilyen blogger-találkozót szerveznek újra, köszönjük :)


2013. március 5., kedd

ELLE FASHION SHOW – 2013. március 22-23.




"Az Elle elhozza Párizst!"

Az ELLE Magazin egy különleges Fashion Show-t szervez március 22-23-án , melynek keretében elhozzák hazánkba Párizst.
Én már alig várom ,tuti ott leszek:)
Az Elle divatshow-ján bemutatkoznak a legújabb francia tervezők, valamint kedvenc magyar dizájnereink Párizs ihlette kollekciói. „A divat mindenkié tour”-ban pedig a magazin márciusi számának főszereplői, sérült modellek is kifutóra lépnek!


Exkluzív divatbemutatók:
OCTAVIO PIZARRO, CHRISTINE PHUNG, MIKI MIALY, DAALARNA, ELYSIAN, KATTI ZOÓB, KIRÁLY TAMÁS, MANIER NÉMETH ANIKÓ, SZIRÁCZKY.

Egyéb programok:
workshopok, filmvetítések.

forrás:ELLE