2014. október 12., vasárnap

◄ O U T F I T 2 0 1 4 .1 0 . 1 2. Awesome New York City

Gyönyörű napsütéses hétvége, amikor visszaidézzük a csodás nyári pillanatokat és közben élvezzük a pihentető semmittevést. Én most pont ezt csináltam, mert a hét elég fárasztó volt és sok munkával telt. Úgy gondoltam a vasáranap tényleg pihenőnap lesz.

Ezzel a New York-i outfittel készültem nektek. Ebben a szezonban a kalap kötelező kiegészítő szinte minden szetthez, így nálam is előfordul jó néhányszor. Szeretem a magyar divatot és szívügyemnek érzem a magyar divattervezők segítését. New York-ban is két tehetséges fiatal tervező kreációját viseltem, akiknek a nevét érdemes megjegyezni. Az egyik a MASAMOD (www.masamod.comazaz Erdei Ildikó kalaptervező ,aki a tavalyi Gombold Újra öltözéktervezői pályázat kiegészítő kategóriáját nyerte meg. Fantasztikusan kreatív és 100%-ban egyedi kalapcsodákat készít. Látogassatok el a párizsi hangulatú műhelyébe, ahol közelebbről is szemügyre vehetitek a fejdíszeket. /showroom- Budapest, 1065 Lázár utca 8. /

A másik fiatal divattervező akit szeretnék nektek bemutatni , ő nem más mint Zsigmond Dóra (www.facebook.com/zsigmonddoramenswear) aki ezt a fantasztikus átlapulós fekete shortot tervezte. Első kollekciójával azonnal berobbant a köztudatba, hiszen modern, innovatív és hordható darabokat álmodott meg divatérzékeny férfiaknak. Nézzétek meg a másik outfitemet is ami ugyancsak  New York-ban készült a Fashion Week-en, ahol Festy-vel voltunk együtt. (ITT ) 

OUTFIT
Fedora kalap: MASAMOD HAT 
Madonna in the fire: GIVENCHY
black short with skirt: ZSIGMOND DORA MENSWEAR
Iphone case: MOSCHINO
gold retro watch: CASIO
bracelet: CRUCIANI 
black lace-up derby shoes: H&M


A fantasztikus fotókat pedig Gregus Máténak (Mate Gregus Photography)  köszönöm.

Ha tetszett a bejegyzés követhettek  
FACEBOOKon |  INSTAGRAMon| TWITTERen  | LOOKBOOKon  | CHICTOPIAn











1 megjegyzés: