2011. április 13., szerda

F&F beújított



Trendibb külső , modern webes felület bloggal kiegészítve és a svéd társához hasonlóan az F&F is elindítja saját márkával fémjelzett magazinját.
Sajnos Magyarországon negatív asszociációkat ébreszt, ha a márkát említjük, hiszen egy élelmiszeráruház-lánc ruházati részlegén találkozhatunk a termékeivel. Szó sincs arról, hogy a hipermarket gyártaná a ruhákat, tudniillik külföldön teljesen különálló store-okban árulják, úgy mint a C&A, Zara, H&M, és még sorolhatnám. Ezért előítéletektől mentes gondolkodás szükséges, ha az F&F termékekről beszélünk.



 
Őszintén szólva nem voltam vásárlója, a mai napig :-P Véletlennek köszönhetem, hogy megláttam az új tavaszi kollekcióban szereplő cipőket, és rögtön tudtam, hogy kell nekem. Na és ekkor kezdődött a töprengés, mennyit és melyiket a sok közül. Végül négy darab mellett döntöttem. Egyszerre soha nem szoktam ennyi cipőt venni, de ösztönzőleg hatott rám a ruházati részlegen tett látogatás, illetve a Zarában ugyanezekért a cipőkért tripla áron juthatunk hozzá. Ha még nem találtad meg a tavaszi/nyári szezonra a megfelelő lábbelit, akkor NYOMÁS! Kedvencem a fekete espadrillos , és a bézs fűzős 'papucscipő', 2750Ft-ért.  Ez a hippis, homeless casual stílus dobogós helyen szerepel az idei szezon trendjei között. Mindenkinek érdemes beszerezni legalább egyet, ugyanis extrakényelmes viselet. Gyorsan készítettem is egy fotót, én egy kicsit dandysre formáltam az outfitemet.

trencskó: Alcott ;ing: Vintage Levis ; öv: H&M ; nadrág: vintage; cipő: F&F espadrillos

9 megjegyzés:

  1. nagyon jó az outfit!! ilyen espadrillosom nekem is van, imádom, csak tök kényelmetlen... a bézs színű fűzős is nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  2. szerintem az f&f nagyon remek dolgokat arul, csak itt is - mint mindenhol - valogatni kell, hogy gyongyszemre akadj. nalam a szezon kedvencei: egy fekete ballonkabat selymes, vastag anyagbol es egy kivalo szabasu blezer. :)

    VálaszTörlés
  3. :):)thanks everybody:P
    Mazsola igazad van, teljesen ... válogatásról és a kombinálásról szól az egész, ez az egyetlen trükk!!!!

    VálaszTörlés
  4. Nem is tudtam, hogy külföldön az F&F egy különálló üzlet... Kár, hogy magyar országon így összevonták a Tesco-val. Éppen ezért nem néztem soha sem a ruhákat.. :)
    Nagyon jól sikerült ez a outfit!

    VálaszTörlés
  5. Mondtam en, milyen jo az F&F:))) Nagyon tuti outfit!!!:))

    VálaszTörlés
  6. NEEEM NEKEM KELL HOL VANNAK EZEK A CIPŐK NINCS SEHOL KURVA MOKASZIN A HÁNCSTALPÚ FÉLE NEEE

    VálaszTörlés