2011. április 3., vasárnap

Fodrászatok Éjszakája – Vágjuk, mi a buli

A rendezvénysorozat célja a fodrászatba járás gyakoriságának növelése, a fodrászok, fodrászatok megismertetése a még nagyobb közönséggel a művelődés, a kikapcsolódás, a kultúra és az igényes frizurakészítés egybeolvasztásával.

Ezzel együtt a különböző művészeti ágazatok - zene, képzőművészet, festészet, fotózás – produktumainak bemutatása, az érdeklődő közönséghez való eljuttatása, eddig ismeretlen módon. Kortárs alkotók, feltörekvő tehetséges művészek, zenészek és bármixerek gondoskodnak a kellemes környezetben kialakuló fergeteges hangulatról, miközben új stílusirányzatok megismerésére nyílik lehetőség a város legmagasabb színvonalú fodrászataiban.
Ezen az estén a szalonok másképp fogadják vendégeiket. A zenét DJ-k szolgáltatják, a vizuális élményről a hazai művészeket felkaroló alapítvány által meghirdetettHungarian Beauty pályázat nyertes képei gondoskodnak, a kikapcsolódáshoz finom koktélokat szolgálunk fel, míg a megújulásra vágyó/váró vendégek a rendezvény ideje alatt, valamint az azt követő 14 napban 50%-os kedvezménnyel alakíttathatják frizurájukat a kedvezményre jogosító kártya ellenében. Mindezt mindenki kedvére, a hozzá legközelebb álló stílusban kialakított fodrászüzletben teheti. A legfontosabb ugyanis, hogy minden szalon más stílust képvisel. Eltérő a zenei és képi összeállítás, a helyszínek hangulata és ritmusa, de a színvonal mindenhol ugyanaz.

1 este, 9 helyszínen 9 stílusban, 9 kiállító művész és 18 dj, 50% kedvezménnyel a Fodrászatok éjszakáján!

Avasd fel az új frizurádat, vagy csak gyere és bulizz velünk tovább a Corvintetőn tartott after partyn is!

Keress minket weboldalunkon -
www.fodraszatokejszakaja.hu, vagy kövesd a legfrissebb eseményeket a Facebook-on, Iwiw-en és Twitteren is.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése