2011. május 29., vasárnap

Fashion Awards Hungary 2011


Csütörtökön megrendezésre került a Fashion Awards Hungary 2011-es díjkiosztó gála. A szervezők az esemény helyszínéül a Symbol klubot választották.
Egész napos munka után kicsit fáradtan de annál lelkesebben érkeztem a helyszínre. Meglepődtem, amikor beléptem, mivel jóval kisebb volt a terem mint a vendégek létszáma ,így sokan a lépcsőre szorultak akik a színpadból nem sokat láttak.
Bár előre lehetett sejteni a nyertesek névsorát mégis meglepetésekből nem volt hiány az este folyamán, például első alkalomként díjazták az év férfimodelljét.
A két műsorvezető Koczka és Müller Attila volt, akik egész este szolgáltatták a jó hangulatot.

Palvin Barbi ismét tarolt

Először az év női modellje díjat osztották ki, melyet Palvin Barbi nyerte meg. Legutóbb a Glamour WOY díját is ő vitte haza, ebből látszik, hogy nemcsak külföldön, hanem itthon is elismeri a szakma. Ezt követően az új kategória nyertesét hirdették ki az év férfi modelljét, aki nem más, mint Szabó Csaba lett. Az év fiatal divattervezője Benus Dani, az év divatsminkese Kovalik Natasa, az Év Stylistja Lakatos Márk illetve Év Divatfodrásza, Hortobágyi Kászon.

Az év férfi modell díját Szabó Csaba kapta

Az év divatfotósa díjat Zsólyomi Nórbert zsebelte be. Az utolsó kategória nyertesére már nagyon kíváncsi voltam, hiszen egyik kedvencem Mojzes Dóra is köztük volt, de nem kellett csalódnom, mert mások szerint is ő volt az év legtehetségesebb divattervezője.

Benus Dani a Fiatal Divattervezők díját vihette haza

 Kovalik Natasa az év divatsminkese kategóriában győzőtt

Az év stylistja Lakatos Márk lett, akinek imádom a B&W zakóját

 Hortobágyi Kászon az Év Divatfodrásza díját vehette át 

Az év divatfotósa díjat Zsólyomi Nórbert zsebelte be

Mojzes Dóra lett az év divattervezője 2011-ben

A díjak kiosztása után kissé levegőtlen helyiségből sokan kimenekültek a levegőre. A gála után egy party kezdődött, sajnos én a másnapi munka miatt nem maradhattam. Minden díjazott kapott a szobrocska mellé egy Thomas Sabo ékszert, Syoss ajándékcsomagot és volt olyan nyertes, aki azonnal egy reklámszerződést is aláírhatott.



Simonovics Ildivel (Street Fashion Budapest) is összefutottam,
aki egy csodás Nubu nyakláncot viselt 

Fashion Awards outfit: zakó: Vintage;ing: h&m; bross: saját készítés;
nyaklánc: h&m; nadrág: Zara; bakancs: Vintage



Fotók:
ISI
CHABY

1 megjegyzés: