2011. június 11., szombat

Vintage, luxus minőségben férfiak részére
Az interneten böngészve nemrégiben rátaláltam Herr Judit vintage, second hand webshop-ra. Nem is gondoltam volna, amikor rákattintottam, hogy mennyire különleges oldalra bukkantam. Maga volt a csoda, amikor felfedeztem, hogy kizárólag férfiruhákat forgalmaznak. Még nem találkoztam olyan webshop-al, amelyik csak férfiaknak kínál jobbnál jobb vintage kincseket.
Rögtön fel is vettem a kapcsolatot az üzlet vezetőjével és kifaggattam, hogy honnan is jött ez az ötlet. Egy svéd érdekeltségű vintage shopról van szó, mely a világháló segítségével  bárki számára elérhető,de nemcsak interneten, hanem különálló store-ban is hozzájuthatunk a ruhákhoz, természetesen ha kint járunk Svédországban.


Az első üzlet 2005-ben nyílt Stockholmban,  a következő mottóval : "We believe that the clothes you wear speak your language and is a clear representation of who you are. "
Az üzlet vezetője elárulta, hogy a ruhákat és a kiegészítőket utazásai során gyűjti össze és válogatja ki, azok közül, melyeket mások már meguntak és haszontalannak tartanak. Különös figyelmet fordít arra, hogy ezek csupán a legjobb minőségű darabok legyenek.
Körülbelül egy éve már angolul is elérhető a webshop, amely rengeteg új vásárlót szerzett az üzletnek. Az oldal segítségével egy teljes öltözéket összeállíthat bárki, hiszen nemcsak alapdarabokat találhatunk meg, mint nadrág, ing, zakó, hanem kiegészítők is nagy választékban kaphatóak. Sajnos, vagy inkább szerencsére nincs roskadásig tele ruhákkal az oldal, hiszen ezek nem tömeggyártásban készülnek, így értelemszerűen kisebb a kínálat. Viszont olyan gyöngyszemekre lelhetünk itt, melyek biztos, hogy itthon nem jönnek velünk szembe az utcán. A klasszikus mandzsetta gomboktól elkezdve a gyönyörű karórákon keresztül szinte minden kapható. Mielőtt elfelejteném, nyomatékosan kihangsúlyozom, hogy ez esetben a vintage, second hand alatt nem totál elnyűtt ruhákra kell gondolni, hanem kifogástalan kizárólag minőségi darabokra. Ha megnézitek az weboldalt ti is láthatjátok ezt a csodát.
Hogy tetszik nektek??? Itt megnézhetitek.

*Az árak svéd koronában vannak megadva


4 megjegyzés:

  1. Forintban leírva? 500 forint egy gatya???

    VálaszTörlés
  2. Szia Viktor! Az árak svéd koronában vannak megadva, úgyhogy ne forintra gondolj!
    (SEK: 100 öre = 29.040 ft)

    VálaszTörlés