2011. július 19., kedd

Farkas báránybőrben

Amikor megláttam a Dolce & Gabbana 2011 őszi/téli kollekciójában a bő gatyókat rögtön késztetést éreztem arra, hogy beszerezzek egy hasonlót én is. Nem volt egyszerű, de végül sikerült rábukkannom egy vintage chino-ra.

Biztos láttátok már ezeket a kampányfotókat, de mivel ez most a kedvenc férfi kollekcióm, így muszáj beszámolnom róla. Próbálom finoman adagolni a téli szetteket nehogy a nagy kánikulában hőgutát kapjunk.:) Íme itt egy kis ízelítő, hogy mi várható a hűvös napokon.
Imádom azt a gondolatsort, mely a nőies férfi és a férfias nő allegóriáját eleveníti fel. Ez a kollekció abszolút a nemek lázadásáról, kavarodásáról és játékosságáról szól.
A női ruhák közül 1-2 darab simán megállná a helyét a férfi vonalban is, nem csoda hiszen szándékosan töltötték fel a női viseleteket maszkulin energiával illetve a férfiruhákat feminin vonásokkal. Imádom a vastag, fekete keretes szemüveget, hózentrógerrel és bő szárú nadrággal. Abszolút kedvenceim a férfiruhák közül bő nadrágok lefelé szűkülő nadrágszárral.
Természetesen megjelennek a szűk, karcsúsított kabátok, szőrmék, csíkok és a luxust bemutató csillogó, strasszos, színes blézerek is, mindezt férfiaknak. A styling a 60-as, 70-es és a 80-as évek hangulatát idézi, mely nálam most tuti befutó.

Nektek, hogy tetszenek a ruhák?











2 megjegyzés:

  1. nemtdom, nekem sokkal jobban tetszettek az eddigi "férfiállat" típusú modellek, a dg kampányaiban. egyik kedvencem ez:
    http://hestyle.blog.hu/2011/01/20/dolce_amp_gabbana_tavaszi_kampany

    VálaszTörlés