2011. július 16., szombat

Kulisszák mögött: "bjd" babákat fotózott SP

A Marie Claire magazin stábja Éder Krisztiánt, SP-t kérte fel, hogy fotózzon egy nagyon izgalmas anyagot az augusztusi lapszámba.
A riport a bjd-kről, vagyis a gömbízületű babákról, és persze magyar gyűjtőikről szól. Az egész napos fotózás az Opera monumentális díszletfestő műtermében zajlott... A fotóknak köszönhetően egy különleges, képzeletbeli birodalomba nyerhetünk bebocsátást, a bjd babák világába. Gyűjtői felnőtt nő, akik akár évekig is várnak, hogy az értékes babákat megvehessék. Kedvenceiket dédelgetik, öltöztetik, sőt utazásokra is elviszik.
SP ezúttal inkább Éder Krisztián volt, aki fotósként dolgozott a magazinnal együtt. Jelenleg is a MOME hallgatója: „Annie Leibovitz, Erwin Olaf és David Lachapelle azok, akiknek a képei a legközelebb állnak hozzám. Francis Lawrence fotói szintén rendkívül inspirálóak. Az esztétika és a kifinomultság a két legfontosabb, amit a fotográfiával kapcsolatban szeretek megemlíteni.” Még azt is elárulta nekünk, ha nagy lesz, szeretne a Vogue-nak és a Vanity Fairnek is dolgozni.





























Werkvideó:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése