2011. augusztus 4., csütörtök

Mr. Pop-Up az OurStyle Boutique-tól

Augusztus 8. és 11. között a férfiaké a főszerep az OurStyle pop-up üzletében! A magyar tervezők alkotásaival most az ő kedvükben járnak a bolt megálmodói: pólókkal, ingekkel, öltönyökkel, kiegészítőkkel várják a stílusos fiúkat és férfiakat. A nagy sikerre való tekintettel a bolt meghosszabbított nyitva tartással, augusztus végéig érhető el a nagyközönség számára.

Az OurStyle Boutique virtuális világából valóságos bolt és kiállítás nyílt július 18-tól a Mammut I. 2. emeletén, ahol – a közönség élénk érdeklődésének köszönhetően – harmadik hete várják azokat, akik magyar tervezők tavaszi-nyári kollekciós ruháival, rengeteg programmal és különleges akciókkal szeretnének találkozni.

A sok-sok gyönyörű darab és kedvezmény mellett az OurStyle csapata úgy döntött, hogy a stílusos férfiakat is meghódítja: augusztus 8. és 11. között Mr. Pop-Up napokat tartanak az üzletben Anh Tuan, a Mei Kawa, a NUBU, Dora Abodi, Lakatos Sándor, a JET Clothing és Tamara Barnoff ruháival és kiegészítőivel. Az érdeklődők a klasszikustól az avantgarde darabokig sokféle stílust megtalálnak a tervezők alkotásai között, egyes darabok kedvezménnyel kaphatók majd.


2 megjegyzés:

  1. elérhető áron, persze a designer daraboknak kicsit magasabb az áruk de lesznek kedvezmények is, úgyhogy érdemes ellátogatni!!!

    VálaszTörlés