2011. augusztus 29., hétfő

Új férfi hotspot a LÁTOMÁSBAN!

 
póló:2000ft / sál: 2000ft / farmer: 7500ft 

Végre már nem csak a lányokhoz szól a Látomás, szeptember 2-án, pénteken megnyitja kapuit a Fridays Wear, a Látomás exkluzív férfi showroomja.
A szeptember 2-án nyíló lakás-boltban a válogatott férfiruhák mellett dizájn cipők is helyet kapnak. Ennek főleg a tengerparti kultúra szerelmesei örülnek majd, hiszen a Cargomodának köszönhetően a showroomban megtalálhatóak lesznek Barcelona és Ausztrália legmenőbb plimsoll cipői. Ahogy a ruhákra, a spanyol Marians és az ausztrál Urge lábbelikre is az egyszerű, letisztult vonalvezetés és a semleges színek jellemzőek. A kézzel készített vászon– és szövetcipők egyedi megjelenésükkel frissességet hoznak a főváros divatéletbe, jól kiegészítve a Fridays Wear casual vonalát.


A showroom kínálatát minden hónapban a nyílt napokon lehet majd megtekinteni, ezek időpontjai a Látomás hivatalos honlapján és Facebook oldalán is fent lesznek. A lakás-üzlet első nyílt napján, frissítő koktélokkal, Nespresso kávéval, kifinomult zenével várják az érdeklődőket egy klasszikus franciás és egyben nagyon minimalista környezetben. A Látomás esetében már hozzászokhattunk, hogy valami extra dologgal rukkol elő; ez esetben ez a különleges miliő.  Az pedig csak hab a tortán, hogy nem feltétlenül kell megvárni a leértékelést, hogy teljesen elérhető áron jussunk hozzá limitált darabokhoz.

Aki esetleg nem tud részt venni a nyílt napokon, természetesen bejelentkezés alapján is meglátogathatja majd a showroomot.

Fridays Wear első nyílt nap: 2011. szeptember 2. péntek 15:00-22:00
Cím: Budapest, VII. kerület, Klauzál tér 6. 111-es kapu, 1. emelet 1. ajtó
























sál:2500ft / ing:4500 ft






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése