2011. szeptember 28., szerda

SMIZEDIVAT© by Chaby: "Strange love"

Már egy korábbi bejegyzésben beszámoltam, hogy Yvan Rodic a híres street fashion fotós budapesti tartózkodása alatt lencsevégre kapott pár stílusos karakter társaságában. A kreatív délután minket is megihletett és egy rögtönzött fotózást csináltunk Szofival. Ő egy csodás matyómintás blúzban pompázott, illetve a táskájában ott lapult egy másik szett is. Sikerült rábeszélnem,hogy öltözzön át az utcán és csináljunk pár közös fotót.
Hasonló hangulatú outfitet viseltem én is, így nem volt nehéz egymásra hangolódnunk (persze nemcsak ennek köszönhető)
A címválasztásnál azonnal a depeche mode ugrott be.

Werkfotók

Facehunter akcióban:)





















5 megjegyzés:

  1. Imádom ezeket a fotókat!! :) Szuperek ;) (Nagyon Párizs-érzésem van a pesti helyszíneket nézegetve.. Az 1., 3., 5. képről szinte egyből Párizs ugrott be. A Szabó Ervin Könyvtár előtti térről nem is beszélve;))

    VálaszTörlés
  2. De jó ezt hallani:)köszi. Tagadhatatlan, hogy van egy csipetnyi Párizs-érzés, melyet a képek sugallnak. imádom a könyvtár környékét annyira szép!!!!

    VálaszTörlés
  3. A könyvtár környékétől már csak maga a könyvtár belseje szebb. Imádok ott lenni; olvasni, tanulni, barátnőzni, randizni :) Nézd csak ezeket a fotókat, csodásak: http://varosban.blog.hu/2011/09/27/a_legjobb_csajozos_helyen_senki_sem_beszel

    VálaszTörlés
  4. uuuhhhh nagyon szép, rögtön megihletett...tök jó lenne fotózni ott!!!

    VálaszTörlés
  5. wow! Great pictures.so fashionable people!!!
    Visit my blog and if you like it we can follow each other :)
    xx

    VálaszTörlés