2011. szeptember 4., vasárnap

Street Fashion Budapest: A konferencia



2011. szeptember 7-én kerül megrendezésre a SFB történetében újabb mérföldkőnek számító Street Fashion Budapest: A konferencia, amely a szervezők reményei szerint az év egyik legnagyobb divateseménye lesz!
Magyarországra látogat a világhírű streetfashion blogger Yvan Rodic/FaceHunter, aki utazásai során rengeteg jobbnál jobb fotót készített már és most kifejezetten a konferencia kedvéért jön el Budapestre, közvetlenül a New York Fashion Week előtt!

Két elismert kutató is érkezik a rendezvényre a London College of Fashion-ből: Agnes Rocamora, aki a divatblogok, streetfashionblogok jelenségével, a divatvilágában betöltött szerepével, sikerével ismerteti meg a nagyközönséget. Emellett még sok-sok egyéb, izgalmas program várja a kíváncsiskodókat. Divatimádóknak kötelező a megjelenés!

Nagyon kíváncsi vagyok a gardróbmustra eredményére is. Ebben a témában Ildi a Street fashion budapest 2010 arcai közül válogatott, köztük engem is meginterjúvolt és a fél 1-es előadásban( Mégis a ruha teszi az embert...?! Négyszemközt az SFB 2010 arcaival) számol be majd rólunk.



2 megjegyzés:

  1. Hi: I am Sophie Carmo, a blogger from Madrid. Now I am living in Nyíregyháza and I would like to introduce myself. Nice to meet you. I see you at ELLE. XOXO

    VálaszTörlés