2011. október 24., hétfő

A Divatbloggerek egy közös fotózásonOktóber 18-án a Wam Design Centerben jött létre az első bloggerfotózás a Fashion Guide szervezésében. A remek fotókat Mikloska Zoltán készítette, ráadásul minden blogger kedvenc tárgyával és a divatszakmából ismert vendégével pózolhatott a kamera előtt.
Az én vendégem Simonovics Ildi volt, aki nemcsak a Kiscelli múzeum divattörténésze, hanem a street fashion budapest honlap szülőanyja is.
A délután során még egy nagyon izgalmas bejelentésre is sor került. Eszerint a Fashion Guide és a Trend Guide együttműködésével a következő év áprilisában kiosztásra kerül az Év üzlete díja. A díjat a legjobb designer boltok kapják meg, melyet egy szakmai zsűri választ ki. A zsűri tagjai divatszakemberek, főszerkesztők, stylistok.

 

A Fashion Guide bloggerei minden kategóriában külön díjat adnak ki, mellyel egy időben saját rovat is indul a Fashion Guide-on, a Trend Guide-on illetve a hozzájuk csatlakozó Facebook oldalakon is. A próbavásárlásokról és az ott szerzett tapasztalatokról folyamatosan hírt adunk majd saját blogunkon.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése