2011. november 7., hétfő

Fifi Lapin a világ legdivatosabb nyuszijaHogy ki is Fifi Lapin? Természetesen a legtrendibb nyúl, aki egy divatillusztrátornak köszönheti népszerűségét. Többek között bejárta a világot, a Vogue hasábjain is bemutatkozott és már saját könyvvel is büszkélkedhet, mondhatni stílusikonná vált.

Fifi saját blogján nap, mint nap újabb összeállításokat mutat be és gyakran barátjával közös outfiteket posztol. Amikor megláttam Fifi-t azonnal beleszerettem a stílusába, de ne feledkezzünk meg párjáról sem, Sonny-ról, aki szintén kivívta nálam az elismerést. Minden alkalommal ultradivatos, hiszen a legjobb designerek ruháiban jelenik meg. Barátnőjével imádják az aktuális trendeket, szeretik az egzotikus tájakat ezért gyakran utaznak. Minden út során rengeteg fotót készítenek, nehogy szó érje a ház elejét. Úgy hiszem, nemcsak a lányok, de a srácok is elleshetnek néhány stílustippet a méltán híres nyuszipárostól.
Remélhetőleg ebben a játékos formában a divat még több emberhez eljut.


 Mindketten nagy Marc Jacobs rajongók
Párizsban is stílusosan


Már többször szerepelt különböző Vogue-ban


képek:fifilapin

3 megjegyzés:

  1. Hát ez nagyon jó!!! :D Pont egy FIFI pólo van rajtam amit még tavaly a Pimkie-ben vettem:) azt hiszem ezek után megérte:)

    VálaszTörlés
  2. awesome blog,i love your pictures. i just became a follower :)
    xoxo, http://youngandbloodless.blogspot.com/

    VálaszTörlés