2011. november 17., csütörtök

Versace for H&M Budapesten!



Mai naptól lehet megvásárolni a Versace for H&M kollekciót!!! Divatőrültek lepték el a Vörösmarty téri H&M üzletet. Dübörgő zene, izgatott vásárlók és tömérdek security-s figyelt a zavartalan vásárlásra; ez jellemezte a csütörtöki fashion party-t.

A kellő extázisba esett elszánt rajongók toporzékoltak a bejárat előtt, de reggel 8 óráig senki sem mehetett be az üzletbe, utána is csak szigorú szabályok betartásával. A női osztályon 10-es csoportokban léphettek be azok a szerencsések, akik előtte több órát várakoztak a hidegben a karszalagokra és ezután is csupán 10 percig válogathattak a Versace for H&M ruhái között.  Mindez délután 13 óráig tartott, utána mindenki örömére megnyitották a kordonnal elszeparált területet.



A férfirészlegen ennél lazábbak voltak a szabályok, aminek nagyon örültem, de mivel 10órára érkeztem meg, szinte mindenről lemaradtam. A felső szinten nem volt időkorlát sem karszalag, ott bárki megharcolhatott -face to face- a ruhákért. Szerencsére, azért nem jöttem el üres kézzel, ugyanis az utolsó darabokat a kirakatból sikerült levadásznom. A zöld pálmafás,-és a fekete-fehér geometrikus inget illetve egy A-tól Z-ig, két kötetes divatbibliát mely napjaink 100 legjobb divattervezőit mutatja be. Csalódva tapasztaltam, hogy a férfiak ismét háttérbe szorultak a nőkkel szemben, ugyanis a férfiruhákból méretenként csak kettő érkezett. Gyakorlatilag így lehetetlenség volt hozzájutni egyes darabokhoz.




Donatella a klasszikus Versace motívumokat szabta új formára, melyek harsány színeivel igazán szemet gyönyörködtetőek. Olyan minták kaptak helyet ebben a kapszulakollekcióban, mint a pálmafa, a leopárd, a cseresznyefa virága és a krokodilok. A bőr és a különféle arany-ezüst szegecsek is főszerephez jutottak a kabátokon, nadrágokon és szoknyákon. Mivel diszkrétnek és egyszerűnek nem nevezhető, ezért nem ajánlom azoknak, akik szeretnek a tömegbe olvadni.
Donatella szerint ez a Versace greatest hits”-je , gyűjtemény az elmúlt évek legjobb darabjaiból.
Imádom a kollaborációt, melyben a svéd cég évről-évre mindig valamilyen híres tervezővel dolgozik együtt.







További fotók a megnyitóról ITT (facebook) találhatóak







3 megjegyzés: