2011. december 13., kedd

Stylewalker night december 16-án, pénteken

Ismét itt az idő, hogy barangoljunk az V. kerületi design boltok között. Ha unjátok már a plázákban felgyülemlett sok embert, akkor a stylewalker night a legjobb alkalom egy hangulatos esti shoppingolásra. Ez az esemény pontosan azért jött létre, hogy közelebb hozza és megismertesse a magyar közönséget a helyi divattervezőkkel és iparművészekkel. Ha még nem találtatok rá a megfelelő karácsonyi ajándékra, akkor a zegzugos kis utcákban lévő design üzletekben biztos hogy ráakadtok.A Stylewalker Night jóval több, mint egy egyszerű late night shopping rendezvény; mára a dizájn- és divatra­jongók, tervezők, divatújságírók, bloggerek gyűjtőhelye lett.
Az egyedi ruhadarabok és kiegészítők mellett dizájn mézeskalács illetve food dizájn kiállítás, gyerekkönyv bemutató, lakásdekor tanácsadás, posztmodern dizájn bútor kiállítás, nyereményjátékok, tehát az eddiginél is még színesebb programkavalkád várja az érdeklődőket. Winkler Nóra itt mutatja be és dedikálja Csillagtúra című könyvét. Az Araz Bistro-beli bemutatón többek között szó lesz ehető festményekről, százmilliós aukciókról és élő adásban összedőlő díszletekről, ráadásul a könyv il­lusztrátora Magyarósi Éva élőben rajzol, és a helyszínen vásárolt könyveket is il­lusztrálja, közben pedig a Rézangyal egyedi Art Collection pálinkáit is megkóstol­hatják a programra látogatók.


Fontos még megemlíteni Szentirmai-Joly Zsuzsa textil lámpáinak és Viszlay Márk fotóinak kiállítását is. A Látomásban Lovebug Vivi segítségével izgalmas vintage kaland várja a barangolókat, amíg a Nanushka Beta Store-ba a Turbo zenekar speciális akusztikus szettje miatt is érdemes lesz ellátogatni.
Új résztvevőknek mindenképpen érdemes igénybe venni a Uniquebudapest vezetett túráit, hiszen érdekes információval gazdagodhatnak a magyar divat és dizájn történetéből. Ráadásul most a férfiak sem kerülnek háttérbe, erről a We Love Budapest pasitúrája gondoskodik.


Unod a csajod kísérgetését és azt, hogy mindig minden csak a nőkről szól? Csapj az asztalra, és gyere el a WeLoveBudapest pasitúrájára, ahol csak a férfiakra koncentrálunk. Végre kedvükben járunk a legjobb ruhaboltok bemutatásával, no meg olyan dizájnboltok felkutatásával, ahol a másik nem végre ráérősen időzhet a rendhagyó kütyükkel anélkül, hogy bárki is felvonná a szemöldökét.
A túra a Design Terminálból indul 19:00-kor
Jelentkezés: info@welovebudapest.hu

Aki pedig az üzletek mellett a borok világában is szívesen barangolna, annak különösen ajánlott a Stylewalker Bortúra, ahol az innio jóvoltából fehér,- és vörösbor illetve rozé kóstoló pontok várják az rendezvény helyszínein a borok szerelmeseit.
Ezalkalommal is 20%-os kedvezménnyel vásárolhatók meg a fiatal tervezők kreáció és az exkluzív dizájn márkák termékei, illetve aki az éjszaka folyamán legalább 5 üzletbe ellátogat, és a rendezvény szórólapjára összegyűjt 5 matricát, a 20%-os kedvezmény további egy hétig érvényes.
A szórólapok a részletes programmal, a helyszínekkel és a térképpel már december elejétől megtalálhatóak lesznek a résztvevő dizájn boltokban!

A rendezvény összes programja ingyenesen látogatható!
Résztvevő üzletek és térkép: http://stylewalker.hu/2011/?night
Facebook oldal érdekességekkel: www.facebook.com/stylewalkernight1 megjegyzés:

  1. wow.. seems like a great yard sale dear! i really adore the colors from the clothes and accessories, awesome :D i love your blog <3

    follow me if you love to, and i’ll follow you back :)

    http://mithakomala.blogspot.com/

    VálaszTörlés