2011. december 5., hétfő

Vadság és provokáció jellemzi az Es-tu un Ange? őszi-téli kollekcióját


Bevallom őszintén az Es-tu un Ange? nevével tavaly a Budapest Essential Looks-on találkoztam először,és már, akkor feltűnt, hogy nem egy unalmas márkáról van szó. Ha csak lefordítjuk a nevét ;  Es-tu un Ange?, azaz Te angyal vagy? – Mindenkit elgondolkodtat, és úgy érzem itt ez a lényeg.
Az elmúlt évben egy kis átalakulás történt, most már T-shirt brandként működik a márka.
Miért is tartom meghökkentőnek az új őszi-téli kollekciót? Szerintem ez egyértelmű, hiszen ez esetben nem szokványos nyomott mintával ellátott pólókról van szó. A fotókon megjelenik a  túlfűtött szexualitás és egy csipetnyi S&M/ bondage/.



Végre olyan tervező, aki mer kockáztatni és nem egy semmitmondó fekete-fehér kollekciót tervez, szimplán csak azért, hogy elmondja magáról, hogy ő divattervező.
Az Es-tu un Ange? merész felsőit egy elegáns zakóval illetve egy koptatott farmerral is lehet hordani. Úgy vélem az elkészült printek teljesen passzolnak a márka imázsához, mely provokál és egyszerre gyönyörködtet. A női és férfi pólók egyaránt kaphatóak az Etua Shop-ban és ami még különlegesebbé teszi őket az pedig, hogy kifordíthatóak.
A tervezőtől Rideg Natalitól kaptam pár backstage képet, melyek még sehol nem jelentek meg, így elsőként mutathatom meg nektek.  Az biztos, hogy tesztoszteronból és dagadó izmokból nem volt hiány a fotózáson.






Szeretem a divatos és egyben praktikus dolgokat, a pólók közül
ez például a személyes kedvencem.




Többi pólót itt megnézhetitek, illetve látogassatok el a webshopba is,
ahol  meg is tudjátok vásárolni a pólókat.



képek: Etuashop 

1 megjegyzés:

  1. fu, hát az ordenáré pornósbukszát meg a pucér megkötözött férfiseggeket leszámítva tényleg jó kis kollekció:D

    VálaszTörlés