2012. március 26., hétfő

Új helyen a Casual Fridays!

Új helyre költözik a Látomás férfirészlege, a Fridays Wear. A Nyár utcai egykori fürdőház egyik kis lakásában március 30-tól várja a csak lányokból álló összeszokott csapat a fiúkat a tavaszi szezon legújabb darabjaival.

Ez a lakásüzlet sem lesz folyamatosan nyitva, tehát továbbra is havonta jelentkező eseményről van szó a Casual Fridays esetében. Az időpontok a Látomás Facebook oldalán illetve honlapján láthatóak majd.
A megszokott vásárlós napokon kívül sok újdonság várható: sales napok, különböző programok, és a vendégtervezőkhöz is nyitottan állnak (ha az általuk készített darabok árban közel állnak a jelenlegi termékekhez). A cél továbbra is a havonta újuló kollekciók, a laza családias hangulat, a maximális kiszolgálás, ami az ingyen igazítást is tartalmazza.  A Friday‘s Wear végre egy olyan hely a városban, ami csak a férfiaknak szól, annak ellenére, hogy a lányokat is szívesen várják, bár most kivételesen ők a kísérők.

Időpont: 2012. március 30- április 1. (péntek-vasárnap) 12-18 óra
Helyszín: VI. kerület Budapest, Nyár u. 7. 34-es kapucsengőCasual Fridays sztori

 Miután a lányok rajongásának tárgya lett a Látomás három boltja, egyre inkább úgy tűnt, hogy a fiúk is szeretnének egy olyan helyet a városban, ahol ők is jó áron juthatnak olyan trendkövető darabokhoz, amik nem jönnek szemben az utcán. A férfiak azonban köztudottan teljesen másképpen viszonyulnak a shoppingoláshoz, mint mi nők, így a hagyományos üzlettől eltekintve egy teljesen új koncepciót képzelt el Szontágh Julie, a Látomás vezetője. A férfiakat nem rángatni kell boltról boltra a megfelelő ruhadarab után egy személytelen plázában, ők a csajokkal ellentétben nem képesek háromszor visszamenni próbálni egy dolgot, amit kinéztek, sokkal inkább egyszerűen egyszerre szeretik letudni a vásárlást. Így született a lakás-bolt ötlet, és az ott tartott férfinapok, a Casual Fridays.
Julie egy merész húzásból a saját lakásában rendezte a Látomás férfi részlegét, a Friday’s Wear-t. Havonta egyszer, három egymást követő napon lehet megtekinteni az aktuális férfi kollekciót. Ekkor átalakul a belvárosi lakás: a fürdőszobában lehet próbálni, a konyhában csevegni, iszogatni, az étkező asztalon sorakoznak a pulcsik, az ágyon a farmerek, a dohányzó asztalon az övek, a kaputelefon pedig pontban délben este nyolcig szinte megállás lkül cseng. Julie szerint könnyebb volt így indítani a férfi vonalat, másrészt lehet egy nőnek ennél jobb dolga, mint hogy házhoz jönnek a férfiak?
Már az első eseménynek nagy sikere volt, aminek nemcsak az  árukészlet volt az oka, hanem pont a szokatlan és izgalmas helyszín, és talán az, hogy a srácoknak egy csak lányokból álló összeszokott csapat segít a válogatásban. Ehhez jött a családias és már-már a szolid buliba hajló hangulat- mindez a VII. kerület egyik bérházában, a Klauzál téren. A harmadik esemény után már egyértelműen kinőtte magát az egész esemény, kicsinek bizonyult a lakás, a padló gyakorlatilag elkopott a rengeteg látogató léptei hatására.
Az igény és a látogatók száma viszont egyre nőtt, úgyhogy új, nagyobb lakásba költözik a Friday’s Wear (egy utcára a régitől). Annak, aki attól fél, hogy elveszik a hangulat, hír, hogy ez a helyszín is izgalmasnak ígérkezik, hiszen egy egykori rdőház egyik lakása a Nyár utcában.

forrás:stylewalker

1 megjegyzés: