2012. április 25., szerda

Természet adta minták

Vissza a természetbe;akár ez is  lehetne a címe következő posztomnak, ugyanis a 2012-es tavaszi/nyári kifutókon megjelent a nagy őserdők teljes állat- és növényvilága.


Versace                                                    Givenchy                                                     Prada



Ha nyár akkor forróság és élén színek, de most ezek mellett a minta-mixelés is kötelező lesz. Míg Versace a klasszikus ornamentikát eleveníti fel, addig Givenchy a trópusok egzotikus világát hozza el nekünk. A zakókon és a pólókon hemzsegnek a stilizált növényi motívumok,mint például a  papagájvirág vagy a pálmalevél.
Richardo Tisci a Givenchy kreatív vezetője interjújában elárulta, hogy gyerekkorában mindig is vonzódott a természethez és szörfbajnok szeretett volna lenni.  Na igen, én is kapható lennék egy kis szörfölésre a trópusi virágok szirmain.

De nem csak ő volt az egyetlen, aki a természet iránti imádatát ily módon fejezte ki. Jeremy Scott a szúros kaktuszok , Moschino a hawai pálmafák, Prada pedig a burjánzó kamillamezők mellett tette le voksát.
A vad természet többi szereplője is megtalálható lesz a 2012-es tavaszi/nyári szezonban, így a kígyó, a jaguár és a leopárd is helyett kapott, ha csak egy nadrág vagy egy kabát díszítéseként is.
Tehát Uraim,mintára fel!


Alexander mcqueen                                      Moschino                                          Michael bastian


Patrik ervell                                     Dolce & gabbana                                            James long




képek:style.com

3 megjegyzés:

  1. Kedves Chaby,

    Nemrég találtam rá a blogodra és meg kell hagyni, ez a legstílusosabb magyar divatblog amit eddig láttam (bár lehet, hogy még nem láttam eleget...:)
    Tetszik a tartalom, az oldal kinézete pedig gyönyörű. A sajtómegjelenéseid nagyszerűek, gratulálok hozzájuk!
    A külső megjelenésed valahogy emlékeztet egy holland blogger fiúéra, Jasperre.

    Üdv,

    Hajni
    http://glittersandhoney.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  2. Szia HAjni!
    A dicsérő szavak mindig jól esnek, ezért hálás vagyok. Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet. Nem ismertem eddig a blogodat, de beleolvastam és úgy érzem érdemes lesz odafigyelni rád:-) intelligens kreatív és modern. Tetszenek a különböző rovatok és látni hogy élvezettel csinálod amit csinálsz és ez rendkívül fontos.
    köszi

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen, igazán jól esik, hogy tetszik, amit csinálok. Próbálok valami újat alkotni, ami hozzáad valamit a jelenlegi blogoszférához.

    Jasper linkje: http://100grams.blogspot.com/
    Sajnos pont ma jelentette be, hogy abbahagyja a blogolást :( de valahol meg tudom érteni. Azért megéri végignézni a képeit, igazán kreatív!

    Legyen szép hétvégéd!

    Hajni

    VálaszTörlés