2012. május 3., csütörtök

Anna Dello Russo kiegészítő-kollekciót tervezett az H&M számára

Teljes arany-arzenál, giccsbugyor és mennyei mámor; ez Anna Dello Russo at H&M kollaboráció. 
A H&M büszkén jelenti be a divatikonnal és legendás divatigazgatóval (Fashion Director), Anna Dello Russo-val indított különleges együttműködését. Anna Dello Russo, a blogszféra bálványa, akinek extravagáns összeállításait divatfotósok és bloggerek vég nélkül dokumentálják és publikálják a világhálón, most egy, a H&M számára készült speciális kiegészítő-kollekció tervezésével bizonyította különleges stílusérzékét. Az ellenállhatatlanul fényűző, gazdagon díszített és játékos termékválaszték Dello Russo ornamentikus ízlését fejezi ki.  A bizsukból, napszemüvegekből, cipőkből, táskákból és egy bőröndből álló kollekció egyedi termékeket tesz elérhetővé kedvező áron a H&M vásárlói számára és 2012 október 4-től lesz kapható – pont a nemzetközi divathetek csúcsidőszakában – a világ kb. 140 üzletében és online.

Már nagyon vártam azt a napot amikor kiderül ki lesz a következő designer, akivel az H&M együttműködik. Szegény Tom Ford: a sok pletyka ellenére mégsem őt választották./nem akar összejönni neki..../
Nagyon izgalmasnak találom ezt az együttműködést – mondja Anna Dello Russo – mivel ez az első alkalom, hogy a H&M speciális projektjében részt vesz egy Fashion Director. Ez a divat fejlődésének jele, és egyszerre érzem magam feldobva és megtisztelve, hogy engem választottak ki az események vezetésére. Olyan, egyedi kiegészítőket akartam kreálni, amelyeket máshol lehetetlen fellelni. Stylistként tudom, hogy a kiegészítők milyen fontosak,  hiszen bármilyen összeállítást személyessé tesznek. Ezekkel a termékekkel mindenki jól szórakozhat, és egy átlagos napot egy fantasztikus divatnappá változtathat – mondja Anna Dello Russo.

Rendkívül izgalmas volt Anna Dello Russo-t bevonni ebbe a projektbe, mert ez teljesen eltér mindattól, amit eddig csináltunk – mondja Margareta van den Bosch, a H&M kreatív tanácsadója. – Annának fantasztikus meglátásai és erős ízlése van, ezenkívül ő egy igazi divatikon. Olyan extravagáns kiegészítő-választékot hozott létre, amelybe a H&M-vásárlók és mindenki más is egyből bele fog szeretni! A kollekció maga a túlzás, a fantázia és a dekoráció ünnepe.
Nagy várakozás ellenére mégsem teljes az örömöm, hiszen a hírek szerint csak női kiegészítők lesznek.
 forrás: h&m sajtóközlemény

1 megjegyzés:

  1. Nagyon kíváncsi vagyok a kollekcióra, annak ellenére, hogy inkább ezüst párti vagyok :)

    VálaszTörlés