2012. július 22., vasárnap

NyereményjátékVegyél részt a SmizeDivat blog és a Daragedesign közös játékán. A nyeremény egy csodás karkötő, melyet a játékban résztvevők között sorsolunk ki.

A Daragedesign tervezője Annamari,a Műszaki Főiskola terméktervező mérnöki szakán végzett,és bőr szakirányon sajátította el a bőrdíszművesség fortélyait.Tanulmányai után hozta létre saját márkáját a Daragedesignt. Eleinte csak bőrékszereket tervezett, de ma már láthatunk a honlapján egyéb bőrkiegészítőket is,mint például táskákat ,pénztárcákat, telefontartókat. Az egyedi készítésű karkötői a mindennapok során jól kombinálhatóak az utcai stílussal. Kizárólag valódi bőrből készülnek, és egytől-egyig kézzel, így szinte mindegyik darab egyedi. Az ősz csodás trend színeiből készült kiegészítőket,- úgymint okker, karamell, umbra, mustársárga karkötőket, most te is beszerezheted,és ehhez nem kell mást tenned, mint

Velünk játszani: (A Linkre kattintva tudod elérni)

Oszd meg ezt a bejegyzést a Facebookon

’Lájkold’ a Smizedivat blogot a Facebookon 

’Lájkold’ Daragedesign oldalát a Facebook oldalon


A nyertes nevét a blogon és a facebookon olvashatjátok.
Daragedesign termékek Budapest négy üzletében is fellelhetőek.( Retrock, Retrock Deluxe, Jojo, Alterego, )
________________________________________________________________________________
LEZÁRULT A JÁTÉK:

A SmizeDivat blog és a Daragedesign közös játékán kisorsolt karkötőt Sallai Zoltánné nyerte meg.  Gratulálunk a nyertesnek!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése