2012. augusztus 3., péntek

Új márka született: KOMOD

Kedden hivatalos voltam a KOMOD divattervező csoport showroom megnyitójára, ahol megtekinthettem a nyári minikollekciójukat. A négy lány a belváros szívében alakította ki műhelyét, ahol rendkívül hangulatos belső enteriőrrel és megannyi kreativitással várja az odalátogatókat. Ha kíváncsiak vagytok ti is nyugodtan ugorjatok fel hozzájuk.

Négy fiatal divattervező, négy különböző stílus és személyiség –  Kovács Mónika, Lévai Zsófia, Németh Ninetta és Veszprémi Gabriella - akik egy képzeletbeli komód egységében alkotnak. A KOMOD 2012 tavaszán a Gombold újra divatbemutatón debütált a nagyközönség előtt, majd elnyerte a LanciaYpsilon „Be creative- not monotone” különdíját.
Az újonnan átalakított bemutatóterem megnyitására néhány hónappal később, 2012 júliusában került sor.  A belváros szívében található showroomban  a vásárlók testközelből követhetik a négy divattervező mindennapi munkáját. Az egykor szürke irodahelységet két tehetséges lakberendező  - Pásztor Ivett és Viszoki Csaba – varázsolt újjá egy vidám és frappánsan elegáns divatlakosztállyá.
A KOMOD minden egyes ruhadarabja a legjobb minőségű anyagból készül, mégis meglepő árakkal konkurál. Olyan nőknek szól, akik számára fontos hogy öltözködésük felszínre hozza belső értékeiket és egyéniségüket. A KOMOD stílus a mindennapos eleganciát képviseli, mindezt különlegesen játékos és letisztult módon.   


Debütáló kollekció
A 2012 júliusában debütált első nyári minikollekciónak egy különleges magyar népmese adta meg az ihletet: egy álruhába bújt kislány – Pirosmalac -  aki csak a szerelem megtalálása után nyeri el emberi alakját és lehet önmaga.
A kollekció minden darabjában megtalálható a titok, a rejtőzködés és alakíthatóság. Minden darab a belső értékek fontosságát és az egyéniségben rejlő lehetőségek kibontakozásának koncepcióját képviseli. A ruhák variálhátóak , mindenki saját ízlése szerint bolondíthatja meg a külsejét. A öltözékek letisztultak, a titok a részletekben rejlik, és a viselőjétől függően válik láthatóvá a világ számára is, akárcsak a népmesében.

Az őszi/téli kollekció pedig már készülőben.  A lányok csak sejtelmesen beszéltek róla, de az biztos, hogy kreativitásból, jól kombinálhatóságból és gyönyörű anyagokból nem lesz hiány.

KOMOD Showroom: Fontana Irodaház, 4.em., 
Váci utca 16/A (C&A üzlet felett)
fotó: komod lookbook, saját,

1 megjegyzés:

  1. sziasztok!
    régóta követem a blogot, nagyon tetszik. most szeretnék ajánlani egy játékot, amin ruházati utalványokat is lehet nyerni. :)
    https://www.facebook.com/Ismerkedj/app_331272020276358

    VálaszTörlés