2012. szeptember 13., csütörtök

10 szabály Anna dello Russo divatbiblijájából


Tudom ajánlani, hogy első lépésként nézzétek meg a kampányhoz készült kis videót, mert eszméletlen jó! Egyszerre vicces és high fashion, ráhangol a kollekcióra.A transzvesztitákat megszégyenítő ukrán akcentussal angolul beszélő divatikon megadja a kellő hangulatot az enyhén eltúlzott agyondíszített Versace-ra hajazó aranyozott barokk kiegészítő-arzenálhoz.
Kedvenc divatszabályom a „3”. és a „6”. :-P
FASHION SHOWER
You need a fashion shower!!!!

Lesson Number 1: Fashion is a declaration of your own freedom. 
Lesson Number 2: Between style and fashion? Absolutely fashion. 
Lesson Number 3: Fashion is always uncomfortable, if you feel comfortable you never get the look. 
Lesson Number 4: Fabulous at every age. 
Lesson Number 5: wearing night clothes in the daytime is unexpected. 
Lesson Number 6: Somebody wearing your same outfit? Wonderful, you did the right choice. 
Lesson Number 7: You must wear outfit once. 
Lesson Number 8: Wear coat as a dress. 
Lesson Number 9: It doesn't matter the size of your body, fashion flatter everything. 
Lesson Number 10: Fashion jewels personalise your style. 


Október 4-én debütál az Anna dello Russo at h&m kollekció, mely kizárólag kiegészítőket fog tartalmazni. Már a magyarországi h&m showroomba is megérkezetek az aranyozott ékszerek, napszemüvegek, cipellők és giccsbugyrok . Az árakat meglátva kicsit elhűltem, mivel egy magas sarkú cipő és egy tollas fejdísz 39.990 ft-ba kerül,  nyakláncok 10.000 ft alatt egyáltalán nincsenek.
Valóban sokkolónak tűnhet az árcímkén lógó összeg, de van egy olyan érzésem, hogy a limitált darabszámok miatt azonnal el fogják kapkodni. Elég ha csak a Versace for H&M kollaborációra gondolunk, amikor szinte egy méretsor érkezett a ruhákból , és csupán a szemfüles fanatikusok kaparinthatták meg a legexkluzívabb darabokat.

Kedvencem a krokodilos napszemüveg és a nyaklánc. Bár némelyik kissé hordhatatlannak tűnik mégis nekem tetszik és összességben imádom a kollekciót. Harsány, meghökkentő és magamutogató!!! Némelyik elkészítési technológiája viszont hagy maga után némi kivetnivalót, de reménykedjünk abban, hogy a legdrágább bőrcsizma(79.990Ft) nem esik szét két lépés után.


video:youtube
photo: fashionologie.com


2 megjegyzés:

  1. Jaj imádom!!! Én egy zebrás és egy kígyós karkötőt szeretnék. Bár a bőröndöket se vetném meg de gondolom a minőségük h&m szóval abból a pénzből veszek inkább samsonite-ot.

    VálaszTörlés
  2. Azok is jók, és igazad van azért 1-2 ékszer és napszemcsi minőségével nem értek egyet, potyog róluk a kristály....:(:(:( de majd élőben meglátod, várom a premiert !!!:)

    VálaszTörlés