2012. szeptember 29., szombat

Fashioniszták Budapesten IV.


Nagy örömmel  üzenem az utcai divat rajongóinak,hogy újraindult velem a street fashion rovat a Modellonline.hu-n :) Minden héten szétnézünk a belvárosban,és lefotózunk mindenkit, aki egyedi, stílusos és csodás ruhában találunk. Érdemes majd követni az oldalt, hiszen naponta újabb és újabb fashionisztát leplezek le, nemtől és kortól függetlenül:) Sőt ajándékok is várnak a legjobbakra, akit kiválasztok!
Legyetek minden nap divatosak!

Bálint 25éves
Az őszi szezon különlegessége a kétféle anyag,- és színpárosítások , legyen szó ingről, kabátról, pólóról. Az ombre hatás egyfajta továbbfejlesztett verziója, mely nekem az egyik nagy kedvencem.
A motorosdzseki különlegessége a durva szövetanyag és a bőr kombinálásából létrejött kitűnő kontraszt. Tökéletes utcai viselet, melyhez bátran válasszunk lábbelinek mokaszint. Bár még Magyarországon bátortalanok a srácok, de azt javaslom, hogy próbáljátok ki; nagyon kényelmesek és praktikusak.  Napi Fashionisztánk jól kombinálható, férfias darabokat választott, ugyanis ha lecserélnénk a dzsekit egy zakóra, máris egy esti elegánsabb viseletet kapnánk, így bátran mehetünk vacsizni , sőt randira is ebben a szettben. Vegyetek róla példát!


kabát:H&M divided
ing: vintage
nadrág: tiger of sweden
mokaszin: vintage


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése