2012. október 1., hétfő

Fashioniszták Budapesten V.


Nagy örömmel  üzenem az utcai divat rajongóinak,hogy újraindult velem a street fashion rovat a Modellonline.hu-n :) Minden héten szétnézünk a belvárosban,és lefotózunk mindenkit, aki egyedi, stílusos és csodás ruhában találunk. Érdemes majd követni az oldalt, hiszen naponta újabb és újabb fashionisztát leplezek le, nemtől és kortól függetlenül:) Sőt ajándékok is várnak a legjobbakra, akit kiválasztok!
Legyetek minden nap divatosak!

IBOLYA néni 85 éves

Számomra mindig is csodálnivalóak, azok az „idős” urak és hölgyek, akik időt és energiát nem sajnálva mindennap magukra öltik legszebb ruháikat és makulátlan külsővel indulnak el otthonról .
Ma egy igazi stílusikonra leltünk a belváros forgatagában,a 85 éves Ibolya néni személyében akit szerencsénkre egy kis rábeszéléssel sikerült lefotóznunk.Az ő példája mutatja, hogy az örök elegancia sosem megy ki a divatból. Amikor ’kinéztem magamnak’,akkor még nem is sejtettem, , hogy a bézs színű tweed kosztüm igazi vintage kincs, ugyanis egy eredeti Christian Dior a múlt századból.  A tökéletes megjelenéshez ezen kívül nem is kell más, mint egy gyöngysor és egy csodás krokodilbőr retikül.


Kosztüm: Christian Dior
retikül: Vintage

1 megjegyzés: