2012. október 11., csütörtök

Fashioniszták Budapesten VIII.

Nagy örömmel  üzenem az utcai divat rajongóinak,hogy újraindult velem a street fashion rovat a Modellonline.hu-n :) Minden héten szétnézünk a belvárosban,és lefotózunk mindenkit, aki egyedi, stílusos és csodás ruhában találunk. Érdemes majd követni az oldalt, hiszen naponta újabb és újabb fashionisztát leplezek le, nemtől és kortól függetlenül:) Sőt ajándékok is várnak a legjobbakra, akit kiválasztok!
Legyetek minden nap divatosak!

Bence 20 éves
Ma tényleg elkezdődött az igazi ősz. Előkerültek a szekrény mélyéről az átmeneti kabátok és a vastag pulcsik.  A sapkák szerelmesei végre örülhetnek, ugyanis újra alkalmuk nyílt azok viselésére. Bence sem tett másként, és egy elég szokatlan megjelenést választott a mai napra. Magyarországon kevés embert láttam, aki igazán jól alkalmazta volna a Mix and Match stílust, mely egyszerűen a különböző anyagok, fazonok, textúrák mixelését jelenti. A baseball dzseki , hawaii mintás ing és adidas sportcipő ; talán elsőre túl eklektikusnak tűnhet, de mindez  az ő esetében nem véletlen. Nagyon is átgondolt, az egyes darabok csak erősítik egymást és ettől válik az egész szett egyedivé, és remekül is áll neki.
Hangsúlyozom csak a „biztos kezű” divatrajongók próbálkozzanak ezzel a kombinációval,mert könnyen áteshetnek a ló túloldalára, amit inkább már divatkatasztrófának hívnak. :)

sapka: BOY London
óra : CALVIN KLEIN
karkötő: TOPMAN
nadrág ZARA
cipő : ADIDAS
dzseki :ZARA
nyaklánc: ajándék volt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése