2012. október 26., péntek

Fashioniszták Budapesten X.


Nagy örömmel  üzenem az utcai divat rajongóinak,hogy újraindult velem a street fashion rovat a Modellonline.hu-n :) Minden héten szétnézünk a belvárosban,és lefotózunk mindenkit, aki egyedi, stílusos és csodás ruhában találunk. Érdemes majd követni az oldalt, hiszen naponta újabb és újabb fashionisztát leplezek le, nemtől és kortól függetlenül:) Sőt ajándékok is várnak a legjobbakra, akit kiválasztok!
Legyetek minden nap divatosak!

Virág 18 éves
"...mint egy mesebeli piroska " 
Gyönyörű vörös fürtök, kockás gyapjú poncsó , micisapka; ő egy igazi tünemény!Mai fashionisztánk Virág, aki tökéletesen ötvözte modern részletekkel és bohém kiegészítőkkel felszerelését. Az ősz egyik közkedvelt darabját a poncsót választotta erre a hűvös napra. Mondhatnám a praktikusság mellett, ápol és eltakar. Bár Virágnak semmi szüksége minderre,de ez egy remek praktika lehet a körte alkatú lányoknak. Nemcsak sikkes megjelenést kölcsönöz ,de kombinálhatósága miatt még bakanccsal is hordható.Virág szűk nadrággal, mókás szarvas formájú brossal és gyűrűvel dobta fel outfitjét. Mindez elég is volt ,hogy ő legyen a pénteki kedvenc.

poncsó: PROMOD /nadrág:BERSHKA /sapka:VINTAGE /csizma: DECATHLON /bross:AJÁNDÉK gyűrű:BIZSU


FOTÓS:GERGELY ESZTER

1 megjegyzés:

  1. ez nagyon jó ötlet volt, -volt/van hasonló oldal- csak a gyakorlatban nem állta meg a helyét.. a vége az lett, hogy mindenki saját magát töltötte fel (ez gondolom nem új) és nekem olyan érzésem volt, mintha egy társkeresőt néznék.. remélem ez nem jut erre a sorsra :)

    VálaszTörlés