2012. november 23., péntek

◄ O U T F I T 2 0 1 2 . 1 1. 2 2 Color blocking



 Talán ezek az utolsó hetek napok, amikor a kegyes ősznek köszönhetően még nagykabát nélkül tudunk zakót hordani az utcán . Elegendő csupán egy vastag kötött pulcsi , egy sál ,egy remek zakó, és máris útra kelhetünk. Arról nem is beszélve,hogy én különösen  szeretem ezeket a kombinációkat. 
Imádom a különleges zakókat, és megszállottan vadászom is rájuk. Ha egy különleges darabra bukkanok, az azonnal a gyűjteményemet gazdagítja. Amelyet a képen láthattok,szintén az egyik kedvencem; két szín harmonikus mixelése,mely a sötétkék és a okkersárga idei trendkövetelő színárnyalatait egyesíti. Kicsit Dries Van Noten 2010-es őszi/téli kollekcióját jutatta eszembe…. és ki ne szeretne egy hasonló darabot magáénak tudni. :)  
Már a nyári szezonban megfigyelhető volt ez a trend,miszerint a kabátok, a zakók az ingek ujjait más színből vagy másfajta anyagból(főképp bőrből) készítették el. Szerencsére ma már mindez a fast fashion üzletek polcain is megtalálható,így nálam ez szerelem volt első látásra.
Mostanában amúgy is rögeszmémmé vált a karamell, az okkersárga és a rozsdabarna árnyalatok viselése.  Szinte mindenféle ruhadarabot beszereztem ezekből; legyen szó pólóról, zakóról, nadrágról, sálról, zokniról, táskáról, pulcsiról….:)
Külön köszönet a csodás fotókért Gergely Eszternek.

Nektek mennyire jönnek be az ilyen megoldással készített ruhák?







 képek:GERGELY ESZTER

2 megjegyzés: