2012. december 6., csütörtök

●NYEREMÉNYJÁTÉK●NYEREMÉNYJÁTÉK●
Vegyél részt SmizeDivat blog 
és Végh Sarolta ékszertervező 
közös játékán

A nyeremény az új kollekcióból egy, a tervező által készített karkötő, melyet a játékban résztvevők között sorsolunk ki.
    
Végh Sarolta a MOME-n végzett ékszertervező, bár a hagyományos ötvös alapanyagok helyett főképp bőrrel dolgozik, melyet fémmel, nemesfémmel kombinál. Munkáit sok esetben csomózással, hurkolással alakítja ki. Hagyományos bőralakítási technikákat felhasználva, majd újragondolva tervezi tárgyait. Ékszerei rendkívül karakteres és egyedi kiegészítők.
Tehetségét mi sem bizonyítja jobban, hogy az idei GLAMOUR Women of the Year 2013- „Az év divattervezője” kategóriájának egyik jelöltje. Most pedig megnyerhetitek egyik csodás ékszerét.

Hogy részt vehess a játékban, nem kell mást tenned, mint :
(A Linkre kattintva tudod elérni)


◄ Oszd meg ezt a bejegyzést Facebook-on és írd oda kommentbe, hogy 'megosztva'◄ ’Lájkold’ a Smizedivat blog Facebook oldalát http://www.facebook.com/pages/Smizedivat/157669577606961

 ’Lájkold’ 
a SAROLT márka Facebook oldalát  http://www.facebook.com/pages/Sarolt/174539715925392?ref=ts&sk=wall#%21/pages/Sarolt/174539715925392


Végh Sarolta a SAROLT márka tervezőjével közös játékunk lezárult. A szerencsés, aki a karkötőt megnyerte ;Madarász Réka. Gratulálunk neki.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése