2013. január 14., hétfő

5 divathír, amit tudnod kell mielőtt véget érne a hét

Már régóta gondolkoztam egy állandó rovaton, ami frappáns, divatos és hírértékű. 
Most végre megszületett:) Remélem elnyeri tetszéseteket és követni fogjátok. 



◄ Néhány nappal ezelőtt jelentették be a H&M új márkájának üzletnévsorát. Az "& Other Stories" névre hallgató márka tavasszal nyitja meg kapuit elsők között Barcelonában, Berlinben, Koppenhágában, Stockholmban, Londonban,Milánóban és Párizsban. Egyenlőre ezekben a városokban vásárolhatják szét magukat a divatőrültek.

◄ Az International Herald Tribune divatújságírója Suzy Menkes kapta meg a Fiorino d’Oro díját. Firenze legnagyobb megtiszteltetésének elismerését azok a személyek kapják meg akik nagyban hozzájárulnak a kultúra és a művészetek fejlődéséhez a városban.
◄ Már több pletyka szárnyra kelt Tom Ford 2013-14-es őszi/téli divatbemutatója kapcsán, mely a Londoni Fashion Week-en lesz látható. A hivatalos időpontot már közzé tették(feb.18 este 7 óra) ,de a meghívottak számát mindeddig homály fedte.
Most minderről lehullt a lepel és napvilágra került. Nem kell félni, hogy senki sem lesz kíváncsi az új kollekcióra, ugyanis közel 1000 vendéget hívtak meg, köztük fotósokat, divatbloggereket, sztárokat.  

◄ Már letölthető az ELLE Man– Téli lapszám magazin- második virtuális verziója.
A nagy sikerre való tekintettel, vadonatúj számmal jelentkezik az Elle Man iPad magazinja. A jelenlegi kiadásban sem kell pdf fájlokat lapozgatni, hanem színes-szagos, izgő-mozgó interaktív oldalakat, ami persze, önmagában kevés lenne, ha nem állna mögötte valódi tartalom.


◄ Pár napja kerültek nyilvánosságra Balenciaga tavaszi/nyári kampányfotói. Ez az utolsó szezon amit még együtt tölthetünk Nicolas Ghesquiére alkotásaival, mivel az új kreatív igazgatónak Alexander Wang-et választották.



4 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik ez az új rovat, biztosan követni fogom! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Dominika
      Örülök, hogy tetszi. Remélem jó kis híreket tudok majd összerakni hétről-hétre :-P

      Törlés
  2. És végre! Igényesség és információk, tökéletes. Várom a hetek múlását. (most már e miatt is)

    VálaszTörlés