2013. január 19., szombat

5 divathír, amit tudnod kell mielőtt véget érne a hét



Y-3 márka piacra dobta legelső férfiparfümjét a „Black Label”-t, mégpedig a párizsi Men’s Fashion Week-el egyidőben. Az illat nyitóakkordját a bársonyvirág modern érintése,és a kardamon férfias vibrálása adja. Szívjegye a virginiai cédrus,és a Lavandin elegye ,melyet a  fekete bors érzéki melegsége járja át.

◄A héten kezdődött el a párizsi divathét, ahol a 2013-2014-es őszi/téli férfikollekciókat mutatták be. Többek között láthattuk Gucci, Givenchy, Viktor & Rolf, Louis Vuitton, Prada legújabb kreációit.


A londoni Plus size divathét hivatalos bloggerének választották Juditot a plus size life bloggerét és személyes jó barátomat. Gratu Judit, ügyi vagy :)

Justin Timberlake legújabb kislemezének a Suit & Tie dalszövegében hallhatjuk felcsendülni Alexander Wang divattervező nevét. Egy kis ingyen reklám a ruhákért cserébe:)

A svéd fast fashion márka a H&M ismét új üzletet nyit Budapesten. Az elmúlt évben is sorkerült pár boltnyitásra, így már nem meglepő hogy újabb gyöngyszemmel bővül a névsor. A helyszín most valóban megér egy misét, hiszen a luxus márkák szomszédságában az Andrássy úton nyitja meg kapuit hamarosan. Azt már most sejteni lehet, hogy a belső-design elképesztő lesz, talán Magyarország egyik legszebb H&M üzlete.



2 megjegyzés: