2013. január 27., vasárnap

5 divathír, amit tudnod kell mielőtt véget érne a hét



Julie Verhoeven a tehetséges divatillusztrátor exkluzív, kézzel festett nyomatokat készít az idei Investec Derbe Fesztiválra. Ez a design-esemény első alkalommal működik együtt a művésszel. Nem hiába ő rá esett a választás, ugyanis Verhoeven munkáit láthattuk már a Mulberry, a Louis Vuitton és a Versace luxus márkák kereszttüzében.

Mottó: 7 szín, 7 blogger , 7nap
Chiara Ferragni és Susie Lau …hogy csak két leghíresebb nevet említsem a hét blogger közül, akik  a LOEWE legújabb kézitáska kollekcióját inspirálták. Ez a rendkívüli kollaboráció a divatbloggerek egyértelmű befolyását mutatják a divatszakmában. A kiszemelt darabokhoz csekély 890 Euroért bárki hozzájuthat a Moda Operandi webshopon keresztül.

A héten mutatták be Párizsban az haute couture divahét keretein belül a szebbnél-szebb tavaszi/nyári ruhakölteményeket. A magas szabászat legszebb darabjai többek között Iris Van Herpen, Chanel, Elie Saab, Maison Martin Margiela vagy Valentino kézzel készített kreációi voltak. 



A twitteren jelentette be az angol Vogue szerkesztője, hogy májusban indítanak egy fiatal lányoknak szóló kiadást, Miss Vogue elnevezéssel. Ez nem újkeletű dolog a Vogue életében, hiszen szinte már  minden nagyobb országban van magazinjuk  tini-lányok számára. Amerikában a Teen Vogue, Japánban és Koreában a Vogue Girl, Olaszországban a Vogue Bambini, Spanyolországban a Vogue Ninos míg Ausztráliában a Miss Vogue.

A héten kaptam meg Szegedi Kata tavaszi/nyári kollekciójának teljes lookbook-sorozatát. A középpontban az elképesztő nyomott mintás felületek állnak, melyek személyes kedvenceim. Nálam abszolút befutó a kollekcióból a rafinált megoldású mintás szoknya és top kombináció. Remélem a magyar hölgyek szintén a szívükbe zárják ezt az innovatív,különleges,és egyben kifinomult viseletet.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése