2013. január 4., péntek

◄ O U T F I T 2 0 1 3 . 01.0 4 URBAN COUNTRY


 Színeket, mintákat és új lehetőségeket kínál a férfiaknak 
a H&M 2013-as tavaszi kollekciója

Idén tavasszal a színek és a minták keveredése, valamint az önbizalom kerül a központba a H&M férfi kollekciójában. Az öltöny , amely továbbra is kulcsfontosságú ruhadarab, a hagyományos eleganciát új szabásvonalakkal, színekkel és textúrákkal frissíti fel. Nagyszerűen mutat zöldben és törtfehérben, különösen népies mintájú pólóval vagy egyszerűen egy dekoratív inggel viselve a modern, bohém hatás érdekében.
Új lehetőségeket kínálnak az anyagukban grafikus mintájú zakók, nadrágok, ingek és pólók.  Elsősorban a határozott etnikus motívumok jelennek meg a kiegészítőkön is,így cipőkön, sálakon, nyakláncokon is felfedezhető egyfajta vidéki hangulat.
A western stílus városias formája megérkezett.

„Idén tavasszal a H&M-nél azzal a céllal néztük át a férfiruházat örökségét, hogy valami igazán kortárs divatot alkossunk.  Nagyon izgalmas, hogy a mai férfiak több mintás és színes terméket viselnek, és elég magabiztosak ahhoz, hogy valami újat próbáljanak ki a saját, személyes stílusukra való rátalálás érdekében. „- mondja Andreas Löwenstam a svéd márka vezető férfiruha-tervezője. 

Engem teljesen meggyőzött a 2013-as tavaszi kollekció, valahogy beleszerettem ebbe az azték mintás zöld öltönybe és a fonott bőrszálból  és fémdíszből álló amerikai nyakkendőbe, pedig nem vagyok oda a western stílusért :) 
 Mókás, bohém és stílusos,- hamarosan kaphatóak lesznek az üzletekben .


2 megjegyzés: