2013. március 15., péntek

Glamour Bloggerreggeli 2013



Hétfőn ismét szerencsém volt részt venni a Glamour magazin Bloggerreggelijén, amit most másodjára szervezett a magazin. Ez egy nagyon izgalmas kezdeményezés a főszerkesztő, Krisztina részéről, hiszen nagy öröm ha a divatszakma kíváncsi a munkánkra. Itt ugyanis lehetőségünk volt leülni, kicsit beszélgetni és megismerni egymást.Mint maga az internet világa,a bloggerek száma is gyorsan változott az elmúlt két évben. Sokan lemorzsolódtak, de annál többen nyúltak a billentyűhöz hogy leírják a divattal kapcsolatos véleményüket. Szerencsére azért régi arcokkal, barátokkal is találkozhattam itt. 

A szerkesztőségben nagyon finom reggelivel vártak minket. Nagyon mókásnak és ötletesnek találtam a kifejezetten nekünk, netmániásoknak készült facebook-os, pinterest-es, instagramos, twitteres süteményeket.

Krisztina még egy kis kulisszatitkot is elárult a jövő héten megrendezésre kerülő Glamour Women of The Year gálával kapcsolatosan. Nekünk bloggereknek ez nagy ajándék, ugyanis ÉLŐ Twitter fallal készülnek a szervezők, amin keresztül élő közvetítésben tudósíthatunk az olvasóinknak , amellett hogy a Glamouronline-on ezzel egy időben nézhetik a díjátadót is. 

Úgyhogy srácok, folyamatosan posztolni fogom a nyertesek névsorát a gáláról, most már csak azt kell kitalálnom hogy mit vegyek fel :-P
Köszönöm mégegyszer a meghívást a Glamour magazinnak és találkozunk a Glamour WOY-on :)

Reggelihez öltözve, színesen sportosan :)


 Főszerkesztő és a bloggerek:)
Krisztina, Én, Bence, Judit

Instagramon élőben posztoltam képeket 
Kövessetek ott is, ha kíváncsiak vagytok mi zajlik velem és hol járok épp

1 megjegyzés:

  1. Oh, what a great event!

    ps. you might like this...
    http://www.shoptravelfood.blogspot.com/2013/03/krink-for-coach.html

    VálaszTörlés