2013. március 10., vasárnap

Új magyar cipőmárka a piacon; Hey-Mr!



„Hey-Mr! –The Genuine Footwear

Egy új, tehetséges magyar márka született, mégpedig a Hey-Mr!. A brand főképp cipőket készít, de kiegészítőként néhány ruha is megtalálható a márka neve alatt. Olyannyira ígéretes kreatív csapatról van szó, hogy a napokban a Blindinvestment  legtehetségesebb fiatal designer címet is elnyerték. Akik még nem ismerték volna azoknak egy kis ízelítőt mutatok a tavasz-nyári kollekciójukból.

A Hey-Mr! nem csak egy új divatmárka. A Hey-Mr! egy termék, egy szimbólum, amely egyesíti magában az egyéniséget, az önbizalmat és a művészetet. A Hey-Mr! egyedi jellegét a bőr speciális feldogozása adja, a varratok megbízható pontosságával, megalkuvást nem ismerő, feltűnő megjelenésével biztosít komfortot. A bőr többször festett és nyomtatott, az ezt követő finomhangolással érjük az egyedülálló vizuális hatást és egyedi mintát, amelytől minden egyes darab különlegessé válik. 
A Hey-Mr! cipők kiváló minőségű bőrből készülnek, kényelmesek, tökéletesen kombinált könnyű anyagaival megmutatják a játékos és kecses lelket.
De nem csak maga a kollekció létezik, már vannak fix üzleti partnerek és viszonteladók. A márkát két üzlet külföldön is forgalmazza Bécsben, a Tiberius férfi divatház és az S/GHT divatház, de a budapesti Wonderlabben is megtalálhatóak a termékek.


A Hey-Mr! márka tervezője Lukács László . 
A csapat tagjai: Dmytro Lutsak építész-tervező, Linnea Jannen divatfotós.

A Hey-Mr! együtt dolgozik több kisebb szombathelyi manufaktúrával, ezzel is a tradicionális szakmákat akarja támogatni, megőrizni, illetve új ötletek segítségével megtalálni számukra a helyet a 21. században. Célközönségük a 25-40 év közötti férfiak.
A Hey-Mr! minden alkalomra hordható, és tökéletes választás, ha valaki szeretné megmutatni egyéniségét, és azt, hogy mennyire merész és bátor, hogy kimutassa tudatos érdeklődését az igazi design élvezetéhez.





Ez a mintás nyári öltöny pedig az én személyes kedvencem :) 
Elképesztő Hey-Mr! must have darab



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése