2013. április 8., hétfő

Az "orosz csapat" street fashion hódítása


Az utcai divat királynői;
Vika Gazinskaya, Miroslava Duma, Ulyana Sergeenko, Elena Perminova

Az elmúlt szezonok street style királynője tagadhatatlanul Anna Dello Russo volt. Miközben a  Japán Vogue divatszerkesztőnője minden nagyobb divathéten megmutatta magát és körbezsongták a fotósok, addig sokan már túlzásnak tartották Anna sztárolását. Ő az a személy akit az emberek vagy szeretnek vagy utálnak. Én az ADR for H&M kollekciója után kezdtem el kedvelni, mert a kampányvideóban megmutatta,hogy van humora és a divat enélkül nem létezhet.(Itt megnézhetitek a kampányt) Egyszóval, ahogy Anna mondaná,- " You need a fashion shower!!!! :) "




De úgy tűnik, hogy Anna dicsősége hanyatlóban van, ugyanis  az utóbbi időben egyszerre 4 orosz díva is feltűnt  az utcákon, akik nagy magabiztossággal taszítják le a királynőt kényelmes trónjáról.

És íme a trónbitorlók:


Miroslava Duma.
Aki követi a híres street fashion oldalakat, vele már biztosan találkozott. A hölgy az orosz Harper Bazaar divatszerkesztője és szabadúszó író számos magazinnál. Gyakran publikál a Tatler-ben és az orosz Glamour-ban is.


Elena Perminova, orosz modell és stylist. Talán Elena története a legmeglepőbb mindközül. 16 évesen letartóztatták, mert bedrogozva találtak rá egy Night Club-ban .Majd mint a mesékben ,megjelent a herceg és mindent elsimított, a lány visszanyerte szabadságát.Nos,ez a gáláns úr nem más volt,mint Alexander Lebedev orosz üzletember,akit történetesen 2008-ban a Forbes magazin Oroszország egyik leggazdagabb emberének választotta.

Az világhódítás harmadik úrnője Vika Gazinskaya.
Nemrég még nem sokan tudták hogy ki is ő,de Miroslavával kötött barátsága percek alatt az utcai divat csúcsára repítette.Vika egyébként tehetséges divattervező,így most már saját márkájának a reklámozását is egy csapásra megoldotta ezzel az orosz svédcsavarral.


Az utolsó hölgy,aki szintén divattervező és egyben fotós is, Ulyana Sergeenko. Talán a legrejtélyesebb és legtitokzatosabb az összes fashioniszta közül. Stílusára jellemző az 50-es évek klasszikus eleganciája, mely keveredik egyfajta Dolce Vita életérzéssel. De egy biztos ;ha itt a divathét, ő ott terem. Ami külön érdekesség, hogy a januári párizsi Haute Couture divathéten bemutatta első önálló kollekcióját is. Céltudatosságáért csillagos ötös jár.

A hölgyeket külön-külön,de néha együtt is rengeteg street style oldalon lehet látni, mint például a Vogue, Elle, Glamour online.   Ezen kívül olyan híres utcai fotósok is gyakran lencsevégre kapják őket, mint Facehunter,vagy Scott Schuman.
Ezt látva az ex királynőnk,Anna sem volt rest hogy a négy hölgyeménybe karoljon néhány fotó erejéig,mondván –tartsd magadhoz minél közelebb a legnagyobb ellenségeidet!


fotók:silviaolsen, grazia.it, vogue, Harper’s Bazaar

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése