2013. október 16., szerda

Újra FASHION WEEK BUDAPEST



A nemzetközi divathetek lassan véget érnek, ami azt jelenti, hogy a TONI&GUY Fashion Week Budapest ismét sorba áll, hogy New York, London, Milánó és Párizs után, a magyar főváros legnevesebb és legelismertebb tervezői is bemutassák legújabb 2014-es tavaszi-nyári kollekcióikat a szakmai közönségnek. 
Ebben a szezonban, 2013. október 19-én (szombat) vonulnak majd fel a TGFWB kifutóján a tervezők még sehol sem látott darabjai. Az immáron harmadik alkalommal megrendezésre kerülő TONI&GUY Fashion Week Budapest újfent professzionális programot kínál közönsége számára. Ismét bővül az eseményen bemutató márkák névsora. Az Anda, a Je Suis Belle, a Nanushka és a USE unused mellé idén ősszel a Kata Szegedi valamint az Andrássy úton nemrég zászlóshajó üzletet nyitott NUBU brand is felsorakozik. Emellett a program divatprezentációkkal egészül ki. A TGFWB vadonatúj platformján mutatkozik be elsőként Abodi Dóra S/S14-es kiegészítő-kollekciója és a tervezőnő almárkája, a 111 by Dora Abodi. Ezenkívül nálunk láthatja a szakma először Anh Tuan és Káldy Júlia legújabb, 2014-es tavaszi-nyári darabjait is.

Ennek tiszteletére készítettem egy csodás GIF-et, mely a USE Unused 2013 őszi/téli kollekciójából való , melyet szintén Fashion Week Budapest kifutóján láthattunk. 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése