2013. december 18., szerda

Egy különleges nap Parndorfban



Nem is gondoltam volna, hogy ez a decemberi hónap ennyire fantasztikusan fog kezdődni. Mivel a hónap elején volt a születésnapom, ennél nagyobb meglepetés nem is érhetett volna, mint ami Mikulás napján történt velem.
Ki ne örülne annak, hogy Karácsony táján elviszik a parndorfi Designer Outletbe és csak annyi a dolga hogy bármilyen ruhát kiválasszon, amiben azután sztárként pózolhat a kamerák előtt és a végén mindezért még ajándékot is kap. Nos én, Festy és Dóri pont ezeket csináltuk és mondhatom, hogy felemelő érzés.


Korán kezdődött a napunk, de pár órás autózás után megérkeztünk a helyszínre. Ott már vártak minket a PR részleg vezetői és gyors reggeli közben tartottunk egy rövid megbeszélést és bemutatkozást.
A cél az volt, hogy állítsunk össze két karácsonyi outfitet az üzletek kínálatából. Örültem neki, mert rengeteg nagyszerű designer márka található itt. Kicsit úgy éreztem magam, mint egy gyerek a cukorka boltban…. Viszont kihívás volt, hogy a sok üzletből két óra alatt megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb szetteket. Egy csésze kávé és némi adrenalinlöket után belevetettük magunkat az ünnepi forgatagba.
Még soha nem jártam itt Parndorfban, de első pillantásra beleszerettem. Nagyon szép és rendkívül hangulatos, főleg a karácsonyi szezonban. A díszes, alacsony épületek a különálló kis üzletek és a bevásárló utcácskák olyan érzést keltettek bennem, mintha egy mesebeli falucskában járnék.
Miután beszereztük a rengeteg sok ruhát, kiegészítőt , elkezdődött a fotózás. Az időjárás viszontagságait legyőzve mindannyian profi modellként pózoltunk a fotós kamerája előtt. Na igen itt megtérül a sok évnyi outfit fotózás tapasztalata:)

Első szettemhez a ruhákat szinte csak a Calvin Klein üzletből válogattam. Szeretem keverni az elegáns stílust laza Swag darabokkal. A gyönyörű hosszú, puha kasmír szövetkabát a fehér ing és az ezüst szürke nyakkendő már önmagában megadta a karácsonyi hangulatot, de én szerettem volna kicsit felturbózni és az idei trendeket belecsempészni az összeállításomba. Ezt szem előtt tartva eltérő stílusú kiegészítőkkel dobtam fel a formális outfitet. A fekete bőr bakancs és baseball sapka kombinációtól lett egyedi és stílusos a szett.  Üde színfoltként mindehhez egy bőr clutch-ot passzítottam.
/ szövetkabát, ing, nyakkendő, nadrág, bakancs, clutch: Calvin Klein/
sapka: BPshop
A második outfitem kulcsdarabjai a fedora kalap és a bőrdzseki. Ez a két meghatározó elem az idei őszi/téli trendekben erőteljes hangsúlyt kapott. Nagyon megörültem, hogy találtam a Trussardiban egy motoros bőrdzsekit, hiszen minden férfi ruhatárában kötelező darab egy jól szabott 'Biker'.

napszemüveg: Ray Ban / bőrdzseki: Trussardi / ing: Energie / nadrág: Energie / cipő: Calvin Klein / bőrtáska: LiebesKind Berlin


 Dóri (http://pandarte.blog.hu) és Festy http://festyinstyle.blog.hu) is nagyon csini szetteket választottak.


A fotózás végeztével osztrák vendéglátóink meghívtak minket egy különleges vacsorára. Koccintottunk egyet a napra és tele hassal indultunk útnak újra, hogy levásároljuk az ajándékba kapott vásárlási kártyánkat.

Érdekes módon mindhárman a Michael Kors-ban kötöttünk ki és ott választottunk ajándékot magunknak. Festy és én egy-egy gyönyörű óra mellett döntöttünk, Dóri pedig egy táska mellett.


Igazi álomszerű nap volt, mely így karácsony tájékán még varázslatosabb élményt nyújtott. Köszönöm mindenkinek, hogy átélhettem ezt a lenyűgöző napot és külön köszönet a fotókért Udvardi Attilának.  

Kívánok Kellemes Ünnepeket és Boldog Karácsonyt mindenkinek



1 megjegyzés:

  1. hi i love your blog. its looking amazing.
    nice post btw. i love the black outfit with the chanel hat.

    Visit my blog: http://www.jonthegold.com/
    Greets Jon!

    VálaszTörlés