2014. február 8., szombat

◄ O U T F I T 2 0 1 4 .0 1 . 2 5 . MY FAV NEOPRENE BACKPACK



január hónap rendkívül izgalmasan telt. Lesz majd néhány meglepetésem a későbbiekben, de a hónap legjobb híre az volt, amikor a Marie Claire magazin "végigkövette" egy teljes napomat. Egy Ilyen visszajelzés a szakmától mindig jóleső érzés , sőt fantasztikus.   A sok munka mellett természetesen igyekszem minél több időt szentelni a outfit-fotózásoknak, hiszen veletek is szeretném megosztani ami számomra fontos.
A hétköznapok során kedvelem a laza, kényelmes darabokat,úgy mint ez a szövetkabát és a hátizsák ,ami tökéletes túra-szett a nagy város dzsungelében  Már kezdem megszokni az új rövid frizurámat,és nagyon tetszik, hogy reggelente hamarabb elkészülök vele.
Alig vártam, hogy megmutassam nektek az új szerzeményemet, ezt a neoprén anyagból készült hátizsákot. Első látásra beleszerettem, impulzus vásárlás volt a javából, de nem bántam meg. Szerintem egy nagyon különleges darab.Azt hiszem,hogy a neoprén anyag nemcsak szerelem ,hanem viharos házasság is lesz számomra az elkövetkező néhány hónapban.


January was full of adventure. The best news of the month was a request from Marie Claire magazine. The magazine „followed” me for a whole day. Feedbacks like this are always honourable. Even though the lot of work, I’m trying to save some time for outfit-posts. In weekdays I prefer the lazy, comfortable clothes, such as coat and backpack. These are perfect for the city jungle. I’m getting used to my short hair, good point that in the mornings I can get ready sooner. I was very excited to show you my new purchase, this neoprene backpack. Now I know what means love for first sight. Neoprene’s gonna be my favourite in the next few months.

Thanks for the photosMate Gregus Photography


Ha tetszett a bejegyzés követhettek  
FACEBOOKon |  INSTAGRAMon| TWITTERen  | LOOKBOOKon  | CHICTOPIAn

OUTFIT
knit hat: VINTAGE
knit scarf: VINTAGE
black coat: H&M 
jeans: VINTAGE
leather shoes: H&M
neoprene backpack:BERSHKA














Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése