2014. február 26., szerda

◄ O U T F I T 2 0 1 4 .0 2 . 2 6 . B A L L I N PARIS

…nagyszerű nap volt. 

Leforgattuk a FestyChannel következő adását, melyben most a street fashion fotózás kulisszái mögé pillanthattok be. Az elkészült videót ITT tudjátok megnézni :)
Mindig nyugodt vagyok, ha egy profi és harmónikus csapattal dolgozom együtt és nem aggódom, mert tudom hogy a végeredmény fantasztikus lesz.

Aznap ezt a laza,kényelmes szettet viseltem, ami egy fekete farmerből, sportcipőből és egy oversized pulcsiból állt. A felsőm nemrég érkezett az www.ALEX&CHLOE.com –tól, ami most nagy kedvencem. Imádom a swag feliratokat, úgy mint ezt a BALLIN*-t is. Most nagyon népszerű Amerikában, a celebek is szívesen viselik. 

Köszi Máté (Mate Gregus Photography) a fantasztikus fotókat és külön köszönet Festynek, Lacinak és Berninek a videóért.

*Szleng kifejezés, melynek jelentése : "Living the good life"
_____________________________________________________________
... it was great day. 
We shooted the Festy Channel's next episode. In this episode you can see what happens behind the scene at a street fashion photoshoot. You can watch the finished video HERE.
Working with a professional and harmonious team is always makes me relaxed, because I know that the end result gonna be amazing. 
This is what I call swag-comfortable outfit. Black jeans, sneakers and an oversized sweatshirt. This BALLIN sweater arrived from www.ALEX&CHLOE.com the recently what is now my favorite. I love the swag labels like this BALLIN - t too. Now it is very popular in America, the celebrities are happy to wear it. 
Thanks Mate (Gregus Mate Photography) for fantastic photos and a special thanks Festy, Laci and Berni for the video.

Ha tetszett a bejegyzés követhettek  
FACEBOOKon |  INSTAGRAMon| TWITTERen  | LOOKBOOKon  | CHICTOPIAn

OUTFIT

BALLIN cap: www.ALEX&CHLOE.com
silver watch: www.MICHAEL KORS.com
long white shirt: H&M
BALLIN sweatshirt: www.ALEX&CHLOE.com
black jeans: ZARA
yellow lens sunglasses: www.CHOIES.com
vintage denim shirt: LEVIS





















2 megjegyzés:

  1. nagyon jó képek egy szuper helyen. Pesten állítom ez az egyik legjobb hely, ahol mindig fantasztikus képek születnek. a pulóver és a farmering nálam első látásra nyert :)

    VálaszTörlés