2014. március 4., kedd

FURLA 2014 tavaszi/nyári installációja


A múlt héten a FURLA különleges bemutatóján jártunk, ahol a tavaszi/nyári kollekció darabjait nézhettük meg. A csodás táskákhoz tökéletesen passzoló helyszínként a Fashion Street-en lévő Deák Palota szolgált.

Amikor megérkeztünk a hatalmas belső térbe , még elsőre fel sem tűntek a fejünk felett függő táskák. Nagyon ötletes módon több méter magasból lógatták be a legújabb kollekció egyes darabjait. A modern épület monokróm üvegstruktúrája és a színes táskák közötti kontraszt nekem személy szerint nagyon tetszett. Igazi művészeti installáció.
Az pedig külön dicsérendő, hogy helyi képzőművészek alkotásaival állították ki az öt legkarakteresebb darabot. Egy külön teremben pedig a kollekció kis videóját nézhettük meg Magdival és PistivelSzemélyes kedvencem, ez a fekete hátizsák. Tudjátok, hogy mennyire szeretem a praktikus, egyedi backpack-et. Ezt a típust, pedig a varrás mentén össze is lehet hajtogatni, így akár utazás során könnyedén elvihetjük magunkkal.

Magyar vonatkozása is van a legújabb FURLA kampánynak, hiszen a tehetséges fotós, Perlaki Márton készítette el a fotókat. 
fotók: Magdi(Beauty Junkie)  , Furla , SmizeDivat

Ha tetszett a bejegyzés követhettek  
FACEBOOKon |  INSTAGRAMon| TWITTERen  | LOOKBOOKon  | CHICTOPIAn2 megjegyzés: