2014. augusztus 2., szombat

Mit találunk egy igényes férfi hátizsákjában?


többek között egy autós magazint, a legújabb okostelefont  és egy slusszkulcsot… Na de mi a helyzet a kozmetikumokkal? Mihez kezd az a férfi aki szeretne igényesnek tűnni, mégsem akar órákat a szépségápolással tölteni?! Kezdjük egy egyedi karakteres hátizsákkal és töltsük meg néhány praktikus, kényelmes de egyáltalán nem hétköznapi finomsággal, ahogy azt egy önmagára sokat adó férfi elvárná:



                                     Kiegészítő

A benzol megmentett, újrahasznosított anyagokból varázsol időtlen formatervezésű táskákat a mai kor emberének. Az úgynevezett “camping” kollekciót a 60’-as évek kempingezési láza inspirálta. Ez a hátizsák vízhatlan gumimatracból készült, marhabőr betétekkel, 100%pamut hevederekkel, fém ipari szerelvényekkel. Ha az orrunkhoz emeljük, és egy mélyet szippantunk bele, garantáltan visszarepít gyerekkorunkba és a Balaton partján érezhetjük magunkat. Igazi hungarikum megfizethető áron .

                                                Tusolás

A különlegesen frissítő citrusos illatú kubeba olajat egy Kínában őshonos fából nyerik. Számtalan előnyös hatása közé sorolható, hogy jótékonyan hat az idegrendszerre és a kedélyállapotra, ezért különösen ajánljuk azoknak, akik stresszes életet élnek. A kubeba szappan emellett élénkítő, frissítő, tonizáló, bőrtisztító, fertőtlenítő, illetve antiszeptikus tulajdonságai, valamint faggyútermelést szabályozó, gyulladásgátló, és dezodoráló hatásai miatt is vált sokak kedvencévé. Ajánlom a szappanrajongóknak a szappan minden hátrányos tulajdonsága nélkül, hiszen nem szárítja a bőrt.  Könnyen szállítható és még akkor sem ömlik a táskádba ha rohansz a busz után:)

Rengeteg durva tengeri só és friss bio citromlé. Nemcsak a testedből tudod kiradírozni a fáradtságot, de a fejed is kitisztul ennyi frissességtől. Én nemcsak tusoláskor használom, hanem hajmosásnál is, ugyanis tökéletes hajdúsításra. Az illata nem tolakodó inkább diszkrét, ezért is kerülhetett fel erre a férfiaknak szóló listára. 

                             Borotválkozás

Könnyű bőrvédő krém, melyen könnyedén siklik a penge. Mézet, zabtejet, lenmag-kivonatot, jojobaolajat, kakaóvajat tartalmaz melyek nemcsak nyugtatják a bőrt hanem a szőrt is kiválóan puhítják, ami a borotválkozás elengedhetetlen kelléke! Eddig csak borotvahabot használtam és nem hittem a borotvakrém puhító hatásában. Ez a termék azonban megcáfolta ezt a tévhitet. Egy apró hátránya, hogy a krémet nehezen lehet kimosni a borotvapengék közül. De engem ez nem zavart, mert cserébe egy nagy adag természetes hidratálást kapott az arcom.

                                   Hidratálás

Hidratáló krém utazóknak, tiszta termál plankton kivonattal, aranygyökér kivonattal, himalájai rózsaszín sóval és mentával. A legjobban azt szeretem benne, hogy látszólag sűrű krém mégis gyorsan felszívódik és kellőképpen hidratál.  Apró méreténél fogva ideális bármilyen utazáshoz. Én mindig ezt viszem magammal ha repülök.


                               Hajformázás

Hajhab, speciálisan a hajtövek elérésére kialakított szórófejjel, hogy frizurád dúsabb és rugalmasabb legyen. Nem keményedik meg mint a zselé, mégis nagyszerűen formázhatunk vele. Én vizes hajon szoktam használni egy diónyi mennyiséget, így könnyebben el tudom oszlatni a hajamon. Hajszárítás után nem lesz ragacsos, hanem laza, könnyed. Illatát pedig megunhatatlanul imádom :)


Matt hatású wax, amellyel a rövid hajat tudjuk formázni,tincsezni. Mivel ez egyáltalán nem keményedik és nem is szárad meg, ezért napközben bármikor változtathatunk a hajunk formáján. Én ezt a hab után szoktam alkalmazni, hogy lesimítsam a kósza, kiálló hajszálakat. 

                              Napvédelem

Kifejezetten sportoláshoz és városnézéshez készült ez a napozóspray, ugyanis szinte láthatatlan, amikor a bőrre fújjuk és másodpercek alatt felszívódik. Nem hagy ragadós és fehér nyomot maga után. Nekem nagyon tetszik ez az áttetsző formula, hiszen egy séta alkalmával magunkra fújva sem okoz kényelmetlen érzést még akkor sem ha ruhával érintkezik a bőrünk.



fotó- Gregus Máté (Mate Gregus Photography)


Ha tetszett a bejegyzés követhettek  
FACEBOOKon |  INSTAGRAMon| TWITTERen  | LOOKBOOKon  | CHICTOPIAn





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése