2013. szeptember 28., szombat

Exkluzív ajándék


Mindig arról álmodtam, hogy majd egyszer tervezhetek magamnak egy ruhadarabot, és most a Tailor4Less webshop meg is valósította ezt az álmomat.  Ez a kreatív cég olyan exkluzív szolgáltatást nyújt, amellyel ritkán találkozhatunk.
Igényes férfi vásárlók részére találták ki, akik nem érnek rá órákat eltölteni a különböző üzletekben próbálgatással, válogatással de mégis szeretnének stílusos külsőt, mindezt méretre készítve.
Itt megtervezhetitek az utolsó varráson át a cérna színéig , legyen szó akár egy casual ingről, akár egy jól szabott zakóról. A tökéletes szín kiválasztása, az apró részletek, az anyag minősége mind hozzájárul a makulátlan külsőhöz és a sikkes megjelenéshez. Én egy padlizsán színű inget terveztem fekete gallérral és fekete könyökvédővel, klasszikus szabásvonal, extra karcsúsított fazonban. 
Nekem mindig is gondot jelentett bármilyen ruha vásárlása, mert magasságomból adódóan a konfekció méret nem mindig illett rám. Ha valaki nem tudná a pontos méreteit, akkor sincs gond, hiszen hatékony segítséget nyújtanak a tervezés folyamán.

Látogassatok el ti is  az oldalra és alkossatok személyre szabott exkluzív inget, pólót, zakót. 










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése