2014. március 2., vasárnap

TAVASZI NYEREMÉNYJÁTÉK!




Arra gondoltam, hogy ha már itt a tavasz ne csak az öltözködésben, hanem illatunk megválasztásával is hangsúlyozzuk ezt. Készültem nektek egy nyereményjátékkal, ami a segítségetekre lehet ebben. Az évszakhoz illően a MEXX PURE férfi és női illatát választottam nektek, melyet most megnyerhettek.

Hogy részt vehessetek a játékban, nem kell mást tenni, mint :

◄ Megosztani a linken található képet a Facebook-on és
 odaírni kommentbe, hogy 'megosztva'

◄ Lájkolni a Smizedivat blog Facebook oldalát 
http://www.facebook.com/pages/Smizedivat/157669577606961

 ◄ Lájkolni az Illatkalauz Facebook oldalát


Ha eléri a SmizeDivat Facebook oldala a 4000 like-ot azonnal sorsolom a két parfümöt :)

Egy kis inspriáció, aki nem ismerné a MEXX PURE parfümöket.

MEXX Pure nőknek és férfiaknak – üdítően tiszta illatok, hogy megadják a kellő magabiztosságot, hogy megmutathasd őszinte személyiségedet! Az élettel teli és ragyogó Mexx Pure illatok hangsúlyozzák valódi személyiségedet a természetes elemek segítségével, hogy önmagad lehess.


MEXX Pure férfi illata egy új interpretációja a zöld aromás, fás jegyek együttesének.Az illat nyitányában a fűszeres kardamom dominál. A szívjegybe a zöld paradicsom és az átlátszó tengeri accord vezet át, mielőtt fás alappá fejlődne. Frissítő, autentikus és igazán tiszta.

Mexx Pure női illata friss, színes és gyümölcsös illat üde virágokkal és érzéki fákkal fűszerezve.  Az illat a tiare virág és a lótuszvirág egyedülálló tisztaságára és lágy frissességére épül, s mindezt körül öleli a szantálfa és a vanília érzékisége. Frissítő, optimista és bájosan tiszta.



________________________________________

Lezárult a JÁTÉK, és kisorsolásra került a két parfüm. Köszönöm mindenkinek a sok megosztást és gratulálok a két nyertesnek.  A férfi parfümöt Sándor Csekő ,a női parfümöt pedig Ivanics-Szabó Mária nyerte meg. 
Kérlek titeket,hogy üzenetben küldjétek el a pontos címeteket ahová postázhatom a nyereményt.


Akinek most nem sikerült, ne csüggedjen mert hamarosan újabb tavaszi játékkal jelentkezem. Szép estét!!! 


____________________________________


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése